niedzwiedz2o Napisano 15 Grudnia 2015 Share Napisano 15 Grudnia 2015 Z wielką dumą wstawiam fotki ukończonego modelu. Z dumą ponieważ jest to mój pierwszy "brudny" model do tego pierwszy raz używałem aerografu, suchych pigmentów itp. Szczerze mówiąc bałem się, że coś pójdzie nie tak ale od samego początku do końca to co chciałem udawało mi się zrobić bez komplikacji. Może nie każdemu przypadnie do gustu model zrobiony w takiej postaci ale ja jestem bardzo zadowolony:) Pewnie jeszcze po jakimś czasie coś dodam albo poprawie ale to będą kosmetyczne sprawy. Jakość zdjęć słaba ale póki co nie mam nic lepszego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Grudnia 2015 Share Napisano 16 Grudnia 2015 Wyglada super. Z daleka.. Z bliska mam nadzieje równie dobry ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niedzwiedz2o Napisano 16 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2015 Dzięki:) Postaram się zrobić lepsze zdjęcia. Ten aparat strasznie gubi ostrość. Im bliżej modelu tym bardziej obraz rozmazanu ale z bliska też jest ok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 16 Grudnia 2015 Share Napisano 16 Grudnia 2015 Moim zdaniem elegancko. Fajnie to wygląda i nie jest przesadzone to brudzenie. Przypomina trochę auta z alaski które przez cały sezon nie były myte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hemi303 Napisano 16 Grudnia 2015 Share Napisano 16 Grudnia 2015 Moje zdanie znasz ( było już o tym w warsztacie) wyszedł super. Bardzo mi się podoba. Dorób mu fajną dioramę i zapodaj tytuł w stylu TRANSFORMERS i będzie mega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 Mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niedzwiedz2o Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2015 Dziękuję za miłe słowa.. jakas dioramka faktycznie by mu sie przydała.. myslalem o jakiejs starej amerykanskiej mini stacji z dystrybutorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 Sam model i jakość wykonania podoba się. Ale ten syf na nim już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 18 Grudnia 2015 Share Napisano 18 Grudnia 2015 A mnie właśnie taki truck w stylu post apo bardzo się podoba. Nawet sama kabina na jakimś złomowisku fajnie by wyglądała. Gratuluję. Udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 2 Stycznia 2016 Share Napisano 2 Stycznia 2016 Też przyłączam się do zachwytów , jak dla mnie ala MAD MAX . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niedzwiedz2o Napisano 11 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2016 Trochę wyraźniejsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Stycznia 2016 Share Napisano 15 Stycznia 2016 genialny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi