mandrivecs Napisano 20 Grudnia 2015 Share Napisano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Galeria Konkurs Zima 2015 Model zakwalifikowany do: Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Warsztat TUTAJ Galeria mojego pierwszego samolotu. Malowany w całości pędzlem, pocieniowany suchymi pastelami. Docelowo model dostał jeszcze panele podwieszeń z osprzętem z zestawu revella, ale to ze względu na naglący czas już poza konkursem. Zapraszam do komentowania i głosowania! Edytowane 13 Października 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 20 Grudnia 2015 Super Moderator Share Napisano 20 Grudnia 2015 Głosowanie rozpocznie się od godzin rannych w dniu 21 grudnia 2015 i potrwa do 31 grudnia do godziny 23.59 Galeria będzie zamknięta aż do czasu zakończenia głosowania. Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 24 Grudnia 2015 Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2015 Zapraszamy do oceny modelu. Więcej informacji TUTAJ Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2016 Oficjalne wyniki konkursu ZIMA 2015 Miejsce: 16 Punkty: 944 Gratulujemy serdecznie!!!! Statystyka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2016 wiedziałem, że szału nie będzie, ale czemu ostatnie miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Też mnie to dziwi, bo to nie jest zły model. No ale w końcu ktoś musiał, więc padło na Ciebie. Ale nie martw się, orzełek jest naprawdę ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2016 Hmmm - no ja myślę, że model był ok. Bez jakiś rewelacji - po prostu solidne modelarstwo. To, że akurat tak się złożyło, że dotarłeś do mety ostatni nie znaczy, że jest w tym jakaś ujma - konkurencja była silna. Wybrałeś mikro skalę - na niej niewiele w założeniach widać. Model zdaje się jest bez kabiny i dosyć oszczędny w uzbrojenie etc. Pamiętaj, że oceniamy po tym co widać - wyciągnij wnioski i następny wybierz model bardziej skomplikowany, którym być może będzie łatwiej konkurować. pozdrawiam Christian P.S. Większość ocen masz w okolicach 3, więc zakładając że ocena 1 to dno a 5 to modelarstwo najwyższej próby, zrobiłeś na prawdę solidny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 wiedziałem, że szału nie będzie, ale czemu ostatnie miejsce Po pierwsze ktoś musi być ostatni, a tym razem przypadkiem padło na Ciebie. Przypadkiem bo przegrana o 1 pkt, gdy tych punktów jest kilkaset to w gruncie rzeczy żadna różnica. Druga sprawa zestaw wyjściowy wybrałeś mało imponujący. I nie chodzi o nikczemną skalę, bo w 1/144 powstają bardzo udane modele (patrz konkursowe F-104 czy F-14), ale prosty, wręcz prymitywny model w wydaniu Academy. Sam z resztą to stwierdziłeś po otwarciu F-15E Revella. I tak sporo się napracowałeś doprowadzając go do jako takiego wyglądu, a szału nadal nie ma. Tak więc nie bierz werdyktu tak bardzo osobiście do siebie. Pomyśl, że z tym modelem nabrałeś doświadczenia w nowej tematyce, więc teraz weź na warsztat revellowskiego Orła i pokaż co potrafisz zrobić, gdy masz do tego warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 24 Marca 2016 Autor Share Napisano 24 Marca 2016 (edytowane) Hmm..... Edytowane 13 Października 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 Nie jest źle, co prawda nie widzę tych poprawek względem tego co było w poprzedniej galerii, ale ten model i tak mi się już wtedy podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 24 Marca 2016 Autor Share Napisano 24 Marca 2016 Mam pytanie - galeria konkursowa zostaje w tym dziale, czy zostanie przeniesiona przez Admina do ogólnego działu Lotnictwo / Galeria..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 25 Marca 2016 Super Moderator Share Napisano 25 Marca 2016 Myślę, że galerie zostaną tutaj. Tak aby była możliwość zerknięcia do archiwum konkursowego. pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi