Marudek Napisano 20 Grudnia 2015 Share Napisano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Galeria Konkurs Zima 2015 Model zakwalifikowany do: Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Warsztat TUTAJ Witam, Model po długim czasie - jak na takie maleństwo wreszcie jest skończony. Dziękuję organizatorom za ciekawą imprezę, która zmotywowała mnie do ukończenia jednego z wielu rozpoczętych modeli. Dziękuję również forumowiczom za wspaniałą atmosferę, która towarzyszy Zimowemu Konkursowi Modelwork. Wszystkim, którzy wzięli udział w tym konkursie życzę wygranej oraz kolejnych pięknych modeli. Poniżej prezentuję zdjęcia motocykla BMW R12, dzięki któremu zapewne uratowano niejedno życie. Pozdrawiam, Marudek Edytowane 18 Marca 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 20 Grudnia 2015 Super Moderator Share Napisano 20 Grudnia 2015 Głosowanie rozpocznie się od godzin rannych w dniu 21 grudnia 2015 i potrwa do 31 grudnia do godziny 23.59 Galeria będzie zamknięta aż do czasu zakończenia głosowania. Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 24 Grudnia 2015 Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2015 Zapraszamy do oceny modelu. Więcej informacji TUTAJ Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2016 Oficjalne wyniki konkursu ZIMA 2015 Miejsce: 4 Punkty: 1255 Gratulujemy serdecznie!!!! Statystyka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Gratulacje. Jestem pod wrażeniem wykonania modelu. Mnie by się to nawet w 1/35 nie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Realizacja takiego pomysłu to ogromne wyzwanie, myślę, że daleko poza moim zasięgiem. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2016 Witam, Dziękuję za słowa uznania i zapewniam, że przy tylu sklejonych motorkach w 1/72 i tylu próbach ich doskonalenia zapewne wasze modele byłyby jeszcze lepsze. Zresztą uważam, że sklejenie żywicznego short runa dla doświadczonego modelarza to nie taka znowu sztuka. Co innego samemu zaprojektować model i stworzyć zestaw żywiczny Dziękuję wszystkim, którzy poświęcili czas na ocenę tego modelu. Dzięki Wam mój mikrus wypadł całkiem nieźle w konkurencji ze świetnymi modelami w 1:35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2016 Bardzo ambitny model - skala też jest kosmiczna jak dla mnie. Gratuluję bardzo mocnej 4-ki :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2016 Dzięki Reflect, widać postęp w porównaniu z BMW R75 z pierwszej edycji konkursu Modelwork. Nie tylko warsztatowy, ale przede wszystkim technologiczny (odlewy żywiczne, poprawione szprychowanie itd). Ale myślę, że warto by było się podszkolić w robieniu dobrych fotek. No i może zainwestowanie w namiot bezcieniowy (zdjęcia robię przy słabym oświetleniu, co niestety odbija się negatywnie na ich jakości). Próbowałem zmienić ustawienia aparatu jak to podano w jednym z tutoriali na forum, ale coś wyszło nie tak i efekt był jeszce gorszy niż w trybie auto. Ale jednym słowem następny model (i warsztat) będzie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 2 Stycznia 2016 Share Napisano 2 Stycznia 2016 Oczywiście głosowałem :-) Szkoda, że nie pokusiłeś się o podstawkęze śniegiem. Ale i tak biję pokłony :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 20 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2016 Witaj Andrzeju, Dopiero teraz zauważyłem Twój wpis. Do śniegu jeszcze kiedyś dojdę. Na razie chciałem wypróbować robienie jesiennych liści w 1/72 (w trawie jest tego sporo). Pozdrawiam, Marudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi