Solo Napisano 1 Października 2018 Share Napisano 1 Października 2018 Teraz mi się podoba. Dobrze umorusany. Acha, zdjęć tradycyjnie nie widać. Czemu się upierasz przy tym Google? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 1 Października 2018 Autor Share Napisano 1 Października 2018 Dzięki. Z lenistwa, mam tam w pytę zdjęć i nie chce misie tego nigdzie przenosić - tym bardziej że to na pewno jest i raczej długo będzie gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Października 2018 Share Napisano 1 Października 2018 To przynajmniej nowe wrzucaj na Imgura albo gdzieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 1 Października 2018 Autor Share Napisano 1 Października 2018 Spoko, może to jest jakaś koncepcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 4 Października 2018 Autor Share Napisano 4 Października 2018 Zmieniłem koncepcję co do podstawki, postanowiłem jednak zrobić lądową. Standart, płyta KG, zerwany papier, wyryte linie, trochę pigmentów i klej z farbą w szczeliny: ... No i chyba skończony. Jeszcze mogę coś poprawić jak ktoś coś zauważy. ... ... ... ... ... ... ... ... Pytanie jaki następny. Na razie skłaniam się ku F-117. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 4 Października 2018 Share Napisano 4 Października 2018 Nie za duże te szczeliny pomiędzy płytami? Chodzi mi o skalę... A model cymesik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Października 2018 Share Napisano 4 Października 2018 Zrób coś w 48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 5 Października 2018 Autor Share Napisano 5 Października 2018 Nie za duże te szczeliny pomiędzy płytami? Chodzi mi o skalę...A model cymesik Hmm, szczerze mówiąc nie wiem. Jakoś tak wyszło - bo rozmiar płyt mierzony według kilku zdjęć które znalazłem ale wymiarów szczelin nie znam. Za model - dziękuję. Zrób coś w 48.Chciałbym, uwierz mi że chciałbym ale mam jeszcze tyle modeli w 32, że nie wiem kiedy je skończę. W staszu mam chyba 15 i kilka na liście życzeń. W 48 to na pewno chciałbym zrobić przynajmniej Su-24 i MiGa-25 a i F-111 i B-58 też. Więc jest co robić, do emerytury może się wyrobię ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi