Solo Napisano 1 Października 2018 Napisano 1 Października 2018 Teraz mi się podoba. Dobrze umorusany. Acha, zdjęć tradycyjnie nie widać. Czemu się upierasz przy tym Google? Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 1 Października 2018 Autor Napisano 1 Października 2018 Dzięki. Z lenistwa, mam tam w pytę zdjęć i nie chce misie tego nigdzie przenosić - tym bardziej że to na pewno jest i raczej długo będzie gratis. Cytuj
Solo Napisano 1 Października 2018 Napisano 1 Października 2018 To przynajmniej nowe wrzucaj na Imgura albo gdzieś. Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 1 Października 2018 Autor Napisano 1 Października 2018 Spoko, może to jest jakaś koncepcja. Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 4 Października 2018 Autor Napisano 4 Października 2018 Zmieniłem koncepcję co do podstawki, postanowiłem jednak zrobić lądową. Standart, płyta KG, zerwany papier, wyryte linie, trochę pigmentów i klej z farbą w szczeliny: ... No i chyba skończony. Jeszcze mogę coś poprawić jak ktoś coś zauważy. ... ... ... ... ... ... ... ... Pytanie jaki następny. Na razie skłaniam się ku F-117. Cytuj
Thalgonis Napisano 4 Października 2018 Napisano 4 Października 2018 Nie za duże te szczeliny pomiędzy płytami? Chodzi mi o skalę... A model cymesik Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 5 Października 2018 Autor Napisano 5 Października 2018 Nie za duże te szczeliny pomiędzy płytami? Chodzi mi o skalę...A model cymesik Hmm, szczerze mówiąc nie wiem. Jakoś tak wyszło - bo rozmiar płyt mierzony według kilku zdjęć które znalazłem ale wymiarów szczelin nie znam. Za model - dziękuję. Zrób coś w 48.Chciałbym, uwierz mi że chciałbym ale mam jeszcze tyle modeli w 32, że nie wiem kiedy je skończę. W staszu mam chyba 15 i kilka na liście życzeń. W 48 to na pewno chciałbym zrobić przynajmniej Su-24 i MiGa-25 a i F-111 i B-58 też. Więc jest co robić, do emerytury może się wyrobię ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi