kalisz76 Napisano 24 Grudnia 2015 Share Napisano 24 Grudnia 2015 Witajcie. Poniżej zdjęcia mojego ostatniego ulepka. Jest to próba odwzorowania do skali 1:48 samolotu MiG-23MF n/b 139 w stylizacji na początek lat '90-tych ubiegłego wieku, dziś obiekt muzealny. Materiał wyjściowy to Trumpeter, a z dodatków jedynie blaszka kolorowa wyposażenia kabiny odkupiona od Edka. Wkład własny znikomy. Podziękowania za pomoc w trudnych chwilach należą się Markowi Świderskiemu, Mikele'emu oraz moralezzowi. Miłego, świątecznego odbioru: created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 24 Grudnia 2015 Share Napisano 24 Grudnia 2015 Cisza tu jak w kościole Dobrze jest! A osłona radaru stadiony świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 25 Grudnia 2015 Share Napisano 25 Grudnia 2015 Dla mnie bomba , bardzo fajnie wygląda. Ja planuję takiego ale w 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 25 Grudnia 2015 Share Napisano 25 Grudnia 2015 ....tylko tyle powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Grudnia 2015 Share Napisano 29 Grudnia 2015 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi