pees Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 Witam Przedstawiam zdjęcia mojego ostatniego modelu, wykonanego z zestawu Dragona 6083, prosto z pudła. Malowany farbami Tamiya: XF-62 z XF-60 Dark Yellow w stosunku 2/3 do 1/3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 Bardzo fajny, trzeba tylko wymienić km na Browning 0.3, z tyłu mocowane były najprawdopodobniej brytyjskie skrzynki amunicyjne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 Fotki trochę słabe, ale z tego co widać to wydaje się na ładnie zrobiony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pees Posted January 6, 2016 Author Share Posted January 6, 2016 Zrobiłem nowe zdjęcia, może będzie na nich więcej widać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal0281 Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Cos z tymi zdjeciami nadal slabo (no ale ja tez raczej nie daje rady ze zdjeciami), co do samego modelu to jakos mi nie bardzo ta kolorystyka syfu na gaskach nie odpowiada, na moim monitorze to troche wyglada jak porosniete mchem, pewnie w realu jest lepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pees Posted January 8, 2016 Author Share Posted January 8, 2016 Witam Zdjęcia starałem się zrobić najlepiej jak umiem, może gdyby było więcej światła słonecznego o tej porze roku, wyszło by lepiej, na razie jest jak jest. Na zdjęciach faktycznie gąski wyglądają jak porośnięte mchem, ale to tylko złudzenie, pokryte są pigmentem ciemnej i jasnej ziemi. Z założenia model miał być prosto z pudła, nie zagłębiałem się bardzo w metrykę oryginału, więc browning został pudełkowy. Mam ograniczony czas na robienie modeli, więc pomimo szczerych chęci nie zawsze wychodzi mi tak jak bym tego chciał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts