pees Napisano 26 Grudnia 2015 Share Napisano 26 Grudnia 2015 Witam Przedstawiam zdjęcia mojego ostatniego modelu, wykonanego z zestawu Dragona 6083, prosto z pudła. Malowany farbami Tamiya: XF-62 z XF-60 Dark Yellow w stosunku 2/3 do 1/3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 26 Grudnia 2015 Share Napisano 26 Grudnia 2015 Bardzo fajny, trzeba tylko wymienić km na Browning 0.3, z tyłu mocowane były najprawdopodobniej brytyjskie skrzynki amunicyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Grudnia 2015 Share Napisano 26 Grudnia 2015 Fotki trochę słabe, ale z tego co widać to wydaje się na ładnie zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 6 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2016 Zrobiłem nowe zdjęcia, może będzie na nich więcej widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 Cos z tymi zdjeciami nadal slabo (no ale ja tez raczej nie daje rady ze zdjeciami), co do samego modelu to jakos mi nie bardzo ta kolorystyka syfu na gaskach nie odpowiada, na moim monitorze to troche wyglada jak porosniete mchem, pewnie w realu jest lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 8 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2016 Witam Zdjęcia starałem się zrobić najlepiej jak umiem, może gdyby było więcej światła słonecznego o tej porze roku, wyszło by lepiej, na razie jest jak jest. Na zdjęciach faktycznie gąski wyglądają jak porośnięte mchem, ale to tylko złudzenie, pokryte są pigmentem ciemnej i jasnej ziemi. Z założenia model miał być prosto z pudła, nie zagłębiałem się bardzo w metrykę oryginału, więc browning został pudełkowy. Mam ograniczony czas na robienie modeli, więc pomimo szczerych chęci nie zawsze wychodzi mi tak jak bym tego chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi