daru65 Napisano 10 Stycznia 2016 Share Napisano 10 Stycznia 2016 Witam! Po zbudowaniu kilku okretow postanowilem wystrugac cos latajacego z Wielkiej Wojny ,padlo na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 10 Stycznia 2016 Share Napisano 10 Stycznia 2016 dobra szefunciu, jak zrobiłeś fakturę drewna na śmigle? sam się właśnie zastanawiam nad jakimś latakiem z Iwś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 10 Stycznia 2016 Share Napisano 10 Stycznia 2016 Zarąbisty. Dwupłatowce to najpiękniejsze samoloty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 11 Stycznia 2016 Share Napisano 11 Stycznia 2016 Czołem, Model fajny, smigło eleganckie, sam produkt Edka jednak niedomaga. Kalki Edkowe są zbyt blade, szkoda że producent nie zadbał o tą kwestię. Dopiero teraz widzę jak wyolbrzymione są te wręgi skrzydłowe! Dobry temat! Chyba 2 model na polskich forach zrobiony po reedycji zestawu. Gratuluje K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daru65 Napisano 11 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2016 Smiglo to jakims bezem pomalowane,a potem to juz oleje i tasmy[cieniuskie],no i transparentny pomarancz na koniec.End lakiergloss.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 11 Stycznia 2016 Share Napisano 11 Stycznia 2016 Gratki!, bardzo fajny model. Gdyby nie wpis o malowanym śmigle, to obstawiałbym "strugane" - świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 11 Stycznia 2016 Share Napisano 11 Stycznia 2016 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 Ogólnie model bardzo elegancki! Śmigło wygląda rewelacyjnie nie wiem czy strugane tak dobrze by wyglądało. Mam ten model i zastanawiałem się nad taśmami na żebrach i teraz widzę, że są bardzo przesadzone. Również górne lozenge ma nietrafione kolory ale to twoja wina tylko gości z Edka. Jedyne, co nie do końca z twojej roboty mi się podoba to naciągi. Reasumując poza szczegółami zrobiłeś świetny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daru65 Napisano 12 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2016 Buuuuu!A ja byl taki dumny z naciągow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi