empit Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 Kilka lat temu zrobiłem sobie "Małego Klima" z TECHMODU. Jakość modelu z grubsza mówiąc taka sobie. Ale alternatywy nie było. Niedawno troszkę go podrasowałem. A dzisiaj zrobiłem kilka fotek na czarnym tle. Normalnie model jest matowy i nie błyszczy się. Jutro postaram się zrobić zdjęcia przy świetle dziennym i wstawię. ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 17 Stycznia 2016 Share Napisano 17 Stycznia 2016 Jakosc zdjec zdecydowanie sie poprawila ps czy Kolega tak tylko te modele, moze by tak jakies ludziki kiedys dorobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 17 Stycznia 2016 Share Napisano 17 Stycznia 2016 Dla mnie też się podoba , że mat błyszczy to wiem gdyż u mnie jest podobnie . Trzeba chyba nam zainwestować w namiot z lampkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 17 Stycznia 2016 Share Napisano 17 Stycznia 2016 Malowanie pierwsza klasa... Fajnie wyszły otarcia i ubytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 20 Stycznia 2016 Share Napisano 20 Stycznia 2016 Mam ten model na półce ( w wydaniu Mirage Hobby ) i czeka w kolejce - wiem jaka jest jego jakość . Jednak Twoje wykonanie potwierdza, że można z niego zrobić naprawdę świetny model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 20 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2016 Dziękuję. Dlaczego jeszcze leży na półce? Do roboty! Najbardziej zaskoczyły mnie gąsienice. Wyglądały tragicznie, ale jaefekt końcowy miło mnie zaskoczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 21 Stycznia 2016 Share Napisano 21 Stycznia 2016 He, he, leży, bo zająłem się niemniej subtelnym modelem: IS-2 Zvezdy . Podejrzewam, że gąsienice wymagają dużo pracy, szczególnie, że trzeba podklejać zęby . Widać jednak, że efekt końcowy jest bardzo dobry . A za T-50 mam zamiar się zabrać po IS-2 i M3 Lee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 22 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2016 Wstawiam zdjęcia robione w naturalnym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Chyba nie przepadasz za reflektorami w tankach , co ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 22 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2016 Poprawiłem już :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczurs Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Spawy na wieży jak wykonałeś? Zrobił bym takie na swoim IS3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 21 Lutego 2016 Autor Share Napisano 21 Lutego 2016 Spawy to gotowiec. Tak są odlane wypraski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi