vooyo82 Napisano 17 Stycznia 2016 Share Napisano 17 Stycznia 2016 Nadejszla wiekopomna chwila... Czas na upublicznienie moich wypociń. JSU 152 od Dragona, gąski Friul, lufa RB model i kilka blaszek Eduard. Figurka MK models. Reszta własnoróbka. Wiem,że idealnie nie jest ale człowiek całe życie się uczy:) Wszelką krytykę przyjmę z pokorą [url=https://picasaweb.google.com/101572249440613635502/WspomnienCzar#6240829657172038354 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 17 Stycznia 2016 Share Napisano 17 Stycznia 2016 Świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 18 Stycznia 2016 Share Napisano 18 Stycznia 2016 Witam. Fajna koncepcja i wykonanie. Nie powinno być osprzętu saperskiego, bo nasi rodacy by go zajumali pierwszej nocy po odslonieciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 18 Stycznia 2016 Share Napisano 18 Stycznia 2016 Śliczna kompozycja ,a figurka ,pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vooyo82 Napisano 18 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2016 Witam. Fajna koncepcja i wykonanie. Nie powinno być osprzętu saperskiego, bo nasi rodacy by go zajumali pierwszej nocy po odslonieciu. Model sklejałem wiosną zeszłego roku, a koncepcja z "pomnikiem" naszła mnie jesienią i już nie chciałem odrywać tych elementów bo tylko bym pogorszył Zgodzę się, że pewnie ten sprzęt by zniknął dość szybko z ekspozycji szczególnie w tamtych czasach. Z drugiej strony, w muzeum czołgów w Munster większość pojazdów jest ze sprzętem saperskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_es Napisano 18 Stycznia 2016 Share Napisano 18 Stycznia 2016 Fajny pomysł Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 25 Stycznia 2016 Share Napisano 25 Stycznia 2016 (edytowane) Super praca ps drobne niedopatrzenie, osprzet (np lopata) chyba na pomniku by sie nie ostal za dlugo Edytowane 25 Stycznia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 25 Stycznia 2016 Share Napisano 25 Stycznia 2016 Fajny pomysł. Model też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 25 Stycznia 2016 Share Napisano 25 Stycznia 2016 Witam. Fajna koncepcja i wykonanie. Nie powinno być osprzętu saperskiego, bo nasi rodacy by go zajumali pierwszej nocy po odslonieciu. Naszym rodakom zdarzyło się zajumanie całego T-34/76 z cokołu. W biały dzień. Niby, że dekomunizacja, a czołgun potem poszedł do USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi