Timi Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Kolejny kasztanik na półke. Model id Italeri albo od Revella, zgubiłem się bo robię 2 na raz a zestawy te same ;o) Kalkomanie Techmod. Na szybko i na luzie. Nie lubię swoich modeli bo widzę większość błędów, a na zdjęciach jeszcze więcej :-/ Białe tło Druga szukuje się taka, ten sam samolot po przemalowaniu A tak aktualnie spędzają czas ukończone i budowane modele 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Dobry! Kończę takiego tylko wojskowego srebrnego więc znam materię Italeri. A są jakieś kwity na te biało-niebieskie malowanie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Timi Posted January 26, 2016 Author Share Posted January 26, 2016 Takie coś Stratus pokazał w polisz wingsach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 O dzięki! Tego nie widziałem. Także czekam na drugą galeryję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marudek Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Elegancki model. Bardzo podoba mi się malowanie. Niedawno odkryłem, że była też C47 na pływakach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baas ArK Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Bardzo elegancka Dakota. Elegancki model. Bardzo podoba mi się malowanie. Niedawno odkryłem, że była też C47 na pływakach. Na pływakach, na gąsienicach, na nartach, jako szybowiec... do wyboru do koloru . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moses Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Pięknie wykonany model psuje zmatowione i mleczne szklo. Na pierwszym zdjęciu mialem wrażenie ze jest namalowane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Podoba się . Też mam takie w planach i leżą w poczekalni. Mam pytanie, czy wstawiałeś może fotele do kabiny pasażerskiej ?. Pytam bo szukam takich fotelików do mojej C 47. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfjontkofski Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Ładny i czyściutki, w dodatku w ciekawym malowaniu, zawsze chciałem takiego ulepić. Śliczny wash na plusie. Zamalowana gwiazda na spodzie wygląda ładnie po przyjrzeniu się, ale trochę popsułeś kształt i w pierwszej chwili wygląda na przypadkową. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts