Timi Napisano 26 Stycznia 2016 Share Napisano 26 Stycznia 2016 Kolejny kasztanik na półke. Model id Italeri albo od Revella, zgubiłem się bo robię 2 na raz a zestawy te same ;o) Kalkomanie Techmod. Na szybko i na luzie. Nie lubię swoich modeli bo widzę większość błędów, a na zdjęciach jeszcze więcej :-/ Białe tło Druga szukuje się taka, ten sam samolot po przemalowaniu A tak aktualnie spędzają czas ukończone i budowane modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Stycznia 2016 Share Napisano 26 Stycznia 2016 Dobry! Kończę takiego tylko wojskowego srebrnego więc znam materię Italeri. A są jakieś kwity na te biało-niebieskie malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 26 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2016 Takie coś Stratus pokazał w polisz wingsach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Stycznia 2016 Share Napisano 26 Stycznia 2016 O dzięki! Tego nie widziałem. Także czekam na drugą galeryję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 26 Stycznia 2016 Share Napisano 26 Stycznia 2016 Elegancki model. Bardzo podoba mi się malowanie. Niedawno odkryłem, że była też C47 na pływakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 26 Stycznia 2016 Share Napisano 26 Stycznia 2016 Bardzo elegancka Dakota. Elegancki model. Bardzo podoba mi się malowanie. Niedawno odkryłem, że była też C47 na pływakach. Na pływakach, na gąsienicach, na nartach, jako szybowiec... do wyboru do koloru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 26 Stycznia 2016 Share Napisano 26 Stycznia 2016 Pięknie wykonany model psuje zmatowione i mleczne szklo. Na pierwszym zdjęciu mialem wrażenie ze jest namalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 27 Stycznia 2016 Share Napisano 27 Stycznia 2016 Podoba się . Też mam takie w planach i leżą w poczekalni. Mam pytanie, czy wstawiałeś może fotele do kabiny pasażerskiej ?. Pytam bo szukam takich fotelików do mojej C 47. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 28 Stycznia 2016 Share Napisano 28 Stycznia 2016 Ładny i czyściutki, w dodatku w ciekawym malowaniu, zawsze chciałem takiego ulepić. Śliczny wash na plusie. Zamalowana gwiazda na spodzie wygląda ładnie po przyjrzeniu się, ale trochę popsułeś kształt i w pierwszej chwili wygląda na przypadkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi