Super Moderator jawkers Napisano 17 Listopada 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 17 Listopada 2016 Witam. W końcu mogę wrzucić zdjęcia modelu na ukończonej podstawce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalisz76 Napisano 18 Listopada 2016 Share Napisano 18 Listopada 2016 Miód na moje oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 19 Listopada 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 19 Listopada 2016 Miód na moje oczy. Cieszę się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldemark57 Napisano 15 Lutego 2018 Share Napisano 15 Lutego 2018 Witam , w związku z tym, że to stary post i model mógł być już wiele razy poprawiamy to jako użytkownik dosłownie tego sprzętu to parę uwag typowo technicznych, tylna podpora na której opierają się rakiety powinna być bardziej położona, ponieważ zestaw obracający się by ją zahaczył, rakiety na zdjęciu to tzw treningówki - pokazówki więc nie ta kolorystyka, a po za tym nie posiadają par przewodów połączeniowych z wyrzutnią ty natomiast je zamontowałeś tak jak być powinne bojowe rakiety, i jeszcze mały szczegół wyrzutnia mogła pracować w dwóch systemach zasilania energią elektryczną albo z silnika marszowego albo z turbiny notabene połówki silnika śmigłowca Mi-2 , w twoim przypadku widać zamkniętą klapkę turbiny więc wyrzutnia musiała pracować z silnika dislowskiego, silniki te mają taka właściwość że po przepracowaniu 1 godziny muszą wykonać przejazd półgodzinny aby przedmuchać system wydechowy z resztek nie spalonego paliwa oraz wszelkich smołowatych produktów, dochodziło do samozapalenia tej mieszanki jak nie było wydmuchania resztek paliwowych stąd wszystkie wydechy w tego rodzaju sprzęcie ociekały smołowatą mazią , a po zatym model bardzo udany... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wal Napisano 24 Lutego 2018 Share Napisano 24 Lutego 2018 Widać rękę modelarza. Bardzo ładne. Z przyjemnością oglądam. Życzę kolejnych tak udanych prac. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 31 Marca 2018 Share Napisano 31 Marca 2018 Super robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 31 Marca 2018 Share Napisano 31 Marca 2018 Model fajny. ciekawy. Jedyne co moim zdanie nie wyszło to wasz na kołach. sztucznie to wyglada. Jak wasz na kołach ,-)) Zostawione bez tego wasza moim zdaniem byłyby lepsze. Bardziej prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 31 Marca 2018 Autor Super Moderator Share Napisano 31 Marca 2018 Jak pamiętam koła potraktowałem pigmentami oraz zabezpieczyłem pigment fixerem. Lecz po przenoszeniu modelu za koła, piglemt w zagłębieniach pozostał, a na wybrzuszeniach się starł, no i efekt jest jak widać. Dzięki wielkie za sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 12 Czerwca 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 12 Czerwca 2022 Druga, miła niespodzianka dzisiejszego dnia. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 12 Czerwca 2022 Share Napisano 12 Czerwca 2022 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 12 Czerwca 2022 Share Napisano 12 Czerwca 2022 Super!!! Wielkie brawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Czerwca 2022 Share Napisano 30 Czerwca 2022 Gratulacje. Wcześniej nie miałem okazji więc napiszę teraz. Model przepiękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 1 Lipca 2022 Autor Super Moderator Share Napisano 1 Lipca 2022 Dziękuję Panowie. Cieszę się, że model się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi