Stojkovic Napisano 8 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2016 Model już z doklejonymi drzwiami, ale bez Tojtoja będzie do obejrzenia i ocenienia na żywo w ten weekend w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 8 Czerwca 2016 Share Napisano 8 Czerwca 2016 bez Tojtoja będzie do obejrzenia i ocenienia na żywo w ten weekend w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 8 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2016 No nie zdąże go zmalować i "zasrać" by wyglądał realistycznie :P Może w Krakowie na straganach dopadnę jakieś bambetle ekstra lub figuranta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 8 Czerwca 2016 Share Napisano 8 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 8 Czerwca 2016 Share Napisano 8 Czerwca 2016 Model bardzo mi się podoba,widać ile serca włożyłeś w budowę.Spróbuj zapełnić pakę kartonami,poszukaj żywicznych tobołków na Strykera (ja kiedyś na allegro upolowałem taki zestaw) To jeden z najładniejszych M923 jakie widziałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 9 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2016 Powiem tak jeszcze, że jeśli przyjedziesz z Darłowa do Krakowa, to będzie tojtoj :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 9 Czerwca 2016 Share Napisano 9 Czerwca 2016 Powiem tak jeszcze, że jeśli przyjedziesz z Darłowa do Krakowa, to będzie tojtoj :P Ostrożnie z takimi oświadczeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 11 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2016 Leży już na stołach w Krakowie, więc zgodnie z obietnicami można go obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 11 Czerwca 2016 Share Napisano 11 Czerwca 2016 Zdjęcia są po prostu fatalne w porównaniu z tym, jak prezentuje się na żywo. ...a prezentuje się całkiem całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 12 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2016 U mnie to już norma Póki nie kupię odpowiednich żarówek i sprzętu, to zawsze będzie to może z 10% widoczne na zdjęciach jaki model jest tak naprawdę... Już zdjęcia do galerii u Tomka Hejmo robię, bo mieszka w miarę blisko i uprzejmie coś mi tam w fajnych warunkach pstryknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Wystarczą 2 porządne żarówki i zdjęcia zmienią się diametralnie, bo głównie o światło tu się rozchodzi. Dziś obejrzałem go sobie raz jeszcze, dobry jest, momenty ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 12 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2016 Dzięki za to, e chciało wam się obejrzeć i coś w wątku jeszcze napisać. Brakuje mu jeszcze ładunku na pace i lepszej podstawki. Kupiłem na straganie plastikowe zapory drogowe i jakieś materace. Będzie obok tojtoja jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 jakieś materace A możesz coś więcej o nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 13 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2016 Jak to zwykle u nas bywa pojawia się sporo klonów żywicznych znanych marek. Ja ze straganu kupiłem taki zestaw. Jestem przeciwny kopiowaniu i swego rodzaju piractwu, ale jako element jedynie dopełniający pakę akceptuję takie rozwiązanie. Chodzi o klon tego zestawu materacy http://www.ebay.com/itm/Royal-Model-1-35-1-32-Bed-Mattresses-Resin-Diorama-and-Figure-Accessory-663-/111732581084 Na pakę powędruje też klon tych zapór http://www.panzerfux.de/1-35-Modern-6ft-Plastic-Jersey-Barrier-Set-4-Pcs-DEF-Model-DM35005.htm?shop=panzerfux_e&SessionId=&a=article&ProdNr=DEF-DM35005&t=5903&c=14008&p=14008 Potrzebuję teraz jeszcze figurke pasującą na kierowcę stojącego obok pojazdu, lub siedzącego wewnątrz. Coś, ktoś może ma w szafie i mógłby sprzedać do tego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 13 Czerwca 2016 Share Napisano 13 Czerwca 2016 Potrzebuję teraz jeszcze figurke pasującą na kierowcę stojącego obok pojazdu, lub siedzącego wewnątrz. A co chcesz postawić obok bo nie doczytałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 13 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2016 Potrzebuję teraz jeszcze figurke pasującą na kierowcę stojącego obok pojazdu, lub siedzącego wewnątrz. A co chcesz postawić obok bo nie doczytałem.. Teraz ja nie zrozumiałem przekazu. Figurkę obok M926 chcę postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 13 Czerwca 2016 Share Napisano 13 Czerwca 2016 pasującą na kierowcę stojącego obok pojazdu, A widzisz-czytam pomiędzy wierszami..czyli spełniam zadania postawione przez moich przełożonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 16 Lipca 2016 Autor Share Napisano 16 Lipca 2016 Witajcie ponownie w warsztacie wielkiej stopy. Toi-toi jeśli chodzi o wnętrze już w miarę ogarnięty Pomysł na układ ładunku mam następujący: W zasadzie to już finisz powoli projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 16 Lipca 2016 Share Napisano 16 Lipca 2016 A papier, sprośne gazetki i plugawe napisy na ścianach w tojku są????!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 16 Lipca 2016 Share Napisano 16 Lipca 2016 ToiToi rządzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 17 Lipca 2016 Autor Share Napisano 17 Lipca 2016 Papieru są dwie rolki na ściance przyklejone (to ten element a'la daszek na 1 foto po lewej ręce jak by się na klopie usiadło). Jest opcja, żeby na drzwiach od wewnątrz panienkę umieścić. Trzeba by jakos pakę zabezpieczyć łańcuchem lub pasami bo normalnie wywrotka toi toia w realu to bolesna (śmierdząca) rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 17 Lipca 2016 Share Napisano 17 Lipca 2016 bo normalnie wywrotka toi toia w realu to bolesna (śmierdząca) rzecz. Masz takie przeżycia za sobą??chcesz o tym porozmawiać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 17 Lipca 2016 Autor Share Napisano 17 Lipca 2016 Ot i dowcipniś się znalazł :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 17 Lipca 2016 Share Napisano 17 Lipca 2016 możliwe, że jest odpowiednio dociążona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 17 Lipca 2016 Autor Share Napisano 17 Lipca 2016 Realizm musi być. Zadbałem nawet o plamy moczu na podłodze kibelka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi