Prowler27 Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Witam Po dwóch miesiącach nic nie robienia nareszcie ukończyłem Marmona w Nowozelandzkim malowaniu. Model bardzo fajnie się składał, malowany pactrom i Italerkami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Ładny model! Podoba mi się! Dorób ślady opon na piasku. Teraz to wygląda jakby pojazd był pionowego startu i lądowania. Poza tym czajnik wymiata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 I może jeszcze trochę piachu napchać do bieżnika opon. Ładnie to wygląda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Jak wykonałeś piach? Patrząc na Twój model, aż naszła mnie ochota na ...herbatę. A pisząc poważniej: już od dawna mącił mi w głowie ten model. Po raz pierwszy spotkałem się z modelem złożonym i w dodatku tak gustownie pomalowanym. Składalność zacna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek66 Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Ładniusi podoba się mocno . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Podoba mi sie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler27 Posted February 10, 2016 Author Share Posted February 10, 2016 Dzięki za miłe słowa a teraz wyjaśnienia Chciałem aby to wyglondało jakby ten pojazd od dłuższego czasu stał sobie w miejscu i dlatego zrobiłem takie mini zasepki na oponach i prawda ten piasek nie wygląda na sypki.Piasek zrobiłem z mieszaniny piasku i gipsu. Co do modelu to skleja się wybitnie Czajnik jak na pochodnych cherbaciarzy przystało olbrzymi Czajnik musi być ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts