Prowler27 Napisano 7 Lutego 2016 Share Napisano 7 Lutego 2016 Witam Po dwóch miesiącach nic nie robienia nareszcie ukończyłem Marmona w Nowozelandzkim malowaniu. Model bardzo fajnie się składał, malowany pactrom i Italerkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 9 Lutego 2016 Share Napisano 9 Lutego 2016 Ładny model! Podoba mi się! Dorób ślady opon na piasku. Teraz to wygląda jakby pojazd był pionowego startu i lądowania. Poza tym czajnik wymiata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Lutego 2016 Share Napisano 9 Lutego 2016 I może jeszcze trochę piachu napchać do bieżnika opon. Ładnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 9 Lutego 2016 Share Napisano 9 Lutego 2016 Jak wykonałeś piach? Patrząc na Twój model, aż naszła mnie ochota na ...herbatę. A pisząc poważniej: już od dawna mącił mi w głowie ten model. Po raz pierwszy spotkałem się z modelem złożonym i w dodatku tak gustownie pomalowanym. Składalność zacna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 10 Lutego 2016 Share Napisano 10 Lutego 2016 Ładniusi podoba się mocno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 10 Lutego 2016 Share Napisano 10 Lutego 2016 Podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 10 Lutego 2016 Share Napisano 10 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 10 Lutego 2016 Autor Share Napisano 10 Lutego 2016 Dzięki za miłe słowa a teraz wyjaśnienia Chciałem aby to wyglondało jakby ten pojazd od dłuższego czasu stał sobie w miejscu i dlatego zrobiłem takie mini zasepki na oponach i prawda ten piasek nie wygląda na sypki.Piasek zrobiłem z mieszaniny piasku i gipsu. Co do modelu to skleja się wybitnie Czajnik jak na pochodnych cherbaciarzy przystało olbrzymi Czajnik musi być ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi