Piotr_P Napisano 14 Lutego 2016 Napisano 14 Lutego 2016 Kolejny ulep . W zasadzie powstał przed ukończeniem mojego E100 i czekał na sesję... Model znanej (nie koniecznie chwalonej )firmy PST w skali 1:72. Pojazd tak brzydki ,ze aż musiałem go mieć. Dodałem lufę od RB ,poręcze z drutu miedzianego,liny to produkt Eureki,z dodanymi zestawowymi zaczepami.I oczywiście antena z włosia szczotki Malowany standardowo zestawem LifeColor Soviet AFV 4B0 Green.Na to filtr AK Interactive,zacieki z farb olejnych,okopcenia z suchych pasteli. Cytuj
Gerd Napisano 14 Lutego 2016 Napisano 14 Lutego 2016 Wygląda świetnie, gdyby nie podpis to łatwo model uznać za 1:35. Gratuluję udanego projektu. SUPER. Cytuj
Panzer4 Napisano 16 Lutego 2016 Napisano 16 Lutego 2016 Model super. Tylko te napisy na wieży... Ten temat był już wałkowany chyba milion razy - nie powinno ich tam być. Cytuj
ams Napisano 19 Lutego 2016 Napisano 19 Lutego 2016 Się bardzo podoba :c). Może tylko przydałoby się utyrać nieco bardziej gąski, zważywszy na to jak ubrudzony jest kadłub i wieża. Ale to oczywiście kwestia gustu. Pozdrawiam. Cytuj
Piotr_P Napisano 19 Lutego 2016 Autor Napisano 19 Lutego 2016 Dzięki. w historię egzemplarza nie wdawalem się .Mea culpa Mea Maxima culpa. Co do budzenia to niestety pokończyły się pigmenty i chemia więc jest jak jest...a jest nieco goło. Cytuj
erolo2000 Napisano 4 Marca 2016 Napisano 4 Marca 2016 Bardzo spożo zmalowany ,że tak powiem - zacnie wyszedł Ci Waść ten stalowy smok . Cytuj
mysiek13 Napisano 9 Marca 2016 Napisano 9 Marca 2016 Bardzo ładny a jak spasowanie tego potwora? Cytuj
Piotr_P Napisano 9 Marca 2016 Autor Napisano 9 Marca 2016 Troszkę pilowania aby zgrać kadłub z wanną. Wygląda jakby była wanna o 1mm za długa. Ale to dosłownie kilka ruchów pilnika .Reszta juz w porządku. Z gąsienicami troszkę zabawy z obróbką i żeby zwisy zrobić . Polecam całą serię PST. Mają kilka problemów z detalami ale naprawdę warte uwagi. Zresztą niejednokrotnie unikalne wersje których nikt nie robi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi