M.A.V. Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 bożo - idziesz jak burza z tymi industrialnymi rzęchami.... Przy takim tempie szybko skończy się dostępny asortyment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 23 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Dzięki za komentarze , miło czytać . Przy takim tempie szybko skończy się dostępny asortyment To mi nie grozi , wciągu ostatnich dwóch miesięcy przybyło mi takich pokractw , że głowa mała Tymczasem podziałałem dalej z traktórem . Zmontowałem gąsienice i posklejałem go w jedną bryłę . Zostało mi zrobić parę detali jak jakieś przewody do lamp , brakuje siłownika do podnoszenia lemiesza i przewodów hydraulicznych do niego . No i samego lemiesza . Poddawany jest właśnie procesowi ciurania . Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 23 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2016 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 23 Kwietnia 2016 Share Napisano 23 Kwietnia 2016 Nieoryginalnie powiem że bardzo mi się podoba i jestem już ciekaw jakie ciągniki szykują się kolejne =P Na niektórych zdjęciach przypomina mi kuzyna RSO, który wbrew zakazom mamy bawił się czarną magią i przeglądał katalogi Porsche :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Pytanie może i dziwne, ale na moich ustawieniach monitora to ani to biały ani to szary - jaki kolor bazowy użyłeś na pomalowanie wszelkich blach nadwozia? Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 24 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Hej .Dzięki . Więc jakkolwiek to brzmi to : XF 66 bazowy , XF 80 do rozjaśnień i do jeszcze większych rozjaśnień - rozjaśniony XF 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 27 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2016 Finito Galeria : viewtopic.php?f=73&t=53822 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi