M.A.V. Napisano 17 Kwietnia 2016 Napisano 17 Kwietnia 2016 bożo - idziesz jak burza z tymi industrialnymi rzęchami.... Przy takim tempie szybko skończy się dostępny asortyment Cytuj
bożo wpożo Napisano 23 Kwietnia 2016 Autor Napisano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Dzięki za komentarze , miło czytać . Przy takim tempie szybko skończy się dostępny asortyment To mi nie grozi , wciągu ostatnich dwóch miesięcy przybyło mi takich pokractw , że głowa mała Tymczasem podziałałem dalej z traktórem . Zmontowałem gąsienice i posklejałem go w jedną bryłę . Zostało mi zrobić parę detali jak jakieś przewody do lamp , brakuje siłownika do podnoszenia lemiesza i przewodów hydraulicznych do niego . No i samego lemiesza . Poddawany jest właśnie procesowi ciurania . Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez Gość Cytuj
Irgr Napisano 23 Kwietnia 2016 Napisano 23 Kwietnia 2016 Nieoryginalnie powiem że bardzo mi się podoba i jestem już ciekaw jakie ciągniki szykują się kolejne =P Na niektórych zdjęciach przypomina mi kuzyna RSO, który wbrew zakazom mamy bawił się czarną magią i przeglądał katalogi Porsche :> Cytuj
Messer Napisano 24 Kwietnia 2016 Napisano 24 Kwietnia 2016 Pytanie może i dziwne, ale na moich ustawieniach monitora to ani to biały ani to szary - jaki kolor bazowy użyłeś na pomalowanie wszelkich blach nadwozia? Pozdrawiam Messer Cytuj
bożo wpożo Napisano 24 Kwietnia 2016 Autor Napisano 24 Kwietnia 2016 Hej .Dzięki . Więc jakkolwiek to brzmi to : XF 66 bazowy , XF 80 do rozjaśnień i do jeszcze większych rozjaśnień - rozjaśniony XF 80 Cytuj
bożo wpożo Napisano 27 Kwietnia 2016 Autor Napisano 27 Kwietnia 2016 Finito Galeria : viewtopic.php?f=73&t=53822 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi