Sarmata73 Napisano 11 Marca 2016 Share Napisano 11 Marca 2016 Beecker Tak od dłuższego czasu przyglądam się Twojej pracy i nie mogąc się powstrzymać, muszę to napisać. To co robisz jest wspaniale. W dodatku taki temat. Walrus i inne latające ludki z międzywojennego okresu to dla mnie absolutnie top. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beecker Napisano 12 Marca 2016 Autor Share Napisano 12 Marca 2016 Dzięki za miłe słowa. Jednak wciąż się uczę Tymczasem drobne podmalunki i łoś z Panel Line Tamki Jak podeschnie trochę pigmentacji miejscami i będzie można zacząć w końcu wyposażać kadłub w bebechy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beecker Napisano 14 Marca 2016 Autor Share Napisano 14 Marca 2016 Witam Zakłady Supermarine dostarczyły niezbędne elementy. Elektrycy podłączyli zmodyfikowaną i poprawioną tablicę zegarów. Stolarze dowieźli stoliki kawowe. Reszta ekipy zamontowała fotele do przedniego przedziału oraz linki do sterów. Doszły korby, przełączniki, oraz nowy kompas w dole tablicy zegarów. Zamontowano tez całkowicie nowy wolant. Zamowienie na pozostałe części w trakcie realizacji Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beecker Napisano 16 Marca 2016 Autor Share Napisano 16 Marca 2016 Witam. Kolejne elementy gotowe. Linki, korbki, podłoga, radiostacja, wiosło, trochę amunicji też się nada. Atrakcją wieczoru jest plakat Sherry Britton z dedykacją dla pilotów. W ostatniej chwili doleciały mapy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 Bajka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 Ja sie pytam - to bedzie widać? Ekstra pomysły i mistrzowskie wykonanie. Naprawdę miło popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beecker Napisano 16 Marca 2016 Autor Share Napisano 16 Marca 2016 (edytowane) Nie :P Ale jak wsadze tam mrówkę z kamerą na plecach to może Na pewno będzie dioda więc swiatełko w tunelu będzie :P Coś się wać Pan nie podoba ? Edytowane 16 Marca 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 Z czego ta mapka, bo wygląda kozacko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beecker Napisano 16 Marca 2016 Autor Share Napisano 16 Marca 2016 Z drukarki ? Teraz na serio. Zdaję sobie sprawę że nic nie będzie widać. Ale: ćwiczę scratch I chciał bym tymi ćwiczeniami dogonić kiedyś Wolfa od Cataliny, która również posiadam w zasobach Solo. Mapka ściągnieta z gogle szukajki. Wpisywałem world war II maps i podobnie. Sciagałem , pomniejszałem, edytowałem aby wyostrzyć. Zalakierowałem clarem i jest. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 Coś się wać Pan nie podoba ? Nieeee, ja tylko planuję przeciągnąć Cię na ciemną stronę cutaway'ów No ta Catalina Wolfa też mi się kiedyś śniła... Nawet mam go w znajomych na FB, ale jakoś nie odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beecker Napisano 16 Marca 2016 Autor Share Napisano 16 Marca 2016 Chyba nikomu nie odpowiedział Ale to detal. Nauka nie idzie w las. Jeszcze kilka takich wnętrz i powinno być super. Pzdr ps. ciemna strona cutawayów? spoko jeszcze trochu hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 21 Sierpnia 2016 Share Napisano 21 Sierpnia 2016 Jak tam postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Sierpnia 2016 Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Przekozacki morsik nie wiem jak mógł mi umknąć ten warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi