Dumo Napisano 6 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2017 Moim zdaniem jest w sam raz. No to gites Zostaję tylko nałożyć lakier i pigmentujemy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 6 Czerwca 2017 Share Napisano 6 Czerwca 2017 Kamo zimowe rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2017 Kamo zimowe rewelka Dziękuję Dzisiaj nakładam lakier i tutaj mam pytanie, mat czy satyna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2017 Poszedł mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Czerwca 2017 Share Napisano 7 Czerwca 2017 Rafał, ja popieram mat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2017 Rafał, ja popieram mat. ... i mat jest Pigmentacja w toku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut Napisano 9 Czerwca 2017 Share Napisano 9 Czerwca 2017 Ekstra, przez chwilę miałem obawy - bo te kolory były takie żywe ale mat pięknie je uśmiercił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2017 Ten mat to był jednak dobry pomysł Jak dobrze pójdzie w tym tygodniu koniec budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2017 Pierwsze trzy pigmenty trafiły na kadłub: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2017 Dzisiaj mam owocny dzień, jeszcze w tym tygodniu konieeec Takie małe porównanie początku malowania i samej końcówki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 No i dobrze że koniec, bo trochę ostatnio Ci się dłużą te warsztaty. Jest ok. A co następne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 Już się bałem, że ta biała ścieżka na gąskach tak zostanie. Czekam na dalsze zabiegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 14 Czerwca 2017 Share Napisano 14 Czerwca 2017 No ta ścieżkę dalej widać i mam nadzieję że zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 15 Czerwca 2017 Share Napisano 15 Czerwca 2017 tylko teraz bloto zaslania sciezke wytarta do metalu na gaskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2017 Jest trochę błotka i też trochę prześwituję stal Model skończony, zapraszam do galerii: viewtopic.php?f=68&t=58637 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi