kowal76 Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 Jeszcze troszkę pomęczyłem spód. Wiem że wygląda to kiepsko ale to dopiero mój drugi model w kamuflażu gdzie robię jakieś brudzenie. Zrobiłem też zdjęcia komórką bo moja "małpa" odmówiła współpracy. Teraz pozostało przyklejenie drobnych części i lakier końcowy. Bym zapomniał, jeszcze muszę poprawić jedną kalkę gdzie podczas nakładania się porwała. created by picasa2html.com created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Misie podoba. Mam tylko wrażenie, że na górze pod cienkimi kalkami trochę przebijają linie kamuflażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 (edytowane) Grzesiu masz rację że kalki prześwitują. Na spodzie też ale jest to mniej widoczne. Edytowane 1 Maja 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 no wyszła Ci ta panterka - jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Skoro tak, to albo można walnąć jeszcze jedne znaki czechosłowackie na te, albo zrobić biały podkładzik i na to kalki. w magazynie mam o średnicy 8mm i 10mm. Na pewno ich nie wykorzystam, więc mogę zaoferować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 Grzesiu dziękuję Ci za chęć pomocy ale już nie będę nic kombinował. Może i nowe kalki by mi się chciało położyć, ale jakiś biały podkład jeszcze kłaść ?. Nie, na pewno nie będzie mi się chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Jak zechcesz, moje zasoby są do dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 Oki, zastanowię się i dam Ci znać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 Dzięki RAV za chęć pomocy. Chyba jednak już tak zostawię. Te fotki co wrzuciłeś to podobno przemalowany egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Na muzealnym widać, że rozkład plam inny, ale to pierwsze, czarno-białe foto to jakby jeszcze ze służby ;) Ładny model Ci wychodzi. Mam tylko nadzieję, że kiedyś zrobisz drugi, i kalki, które Ci wysłałem nie pójdą na zmarnowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 Dzięki Michał. Wolałbym nie zapeszać bo jeszcze nie koniec, ale nawet jestem zadowolony z dotychczasowego efektu. Co do polskich kalek to może kiedyś się jeszcze zrobi z szachownicami. Tylko trzeba kupić drugą szparkę, a to jest edycja limitowana i może być problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 Ostatnia chyba aktualizacja warsztatu. Suczka stoi już o własnych siłach. Pozostały do zrobienia reflektory oraz małe poprawki. Na koniec psiknąć wszystko lakierem i finito. created by picasa2html.com created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Komórka chyba robi Ci lepsze zdjęcia niż "małpa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Maja 2016 Autor Share Napisano 2 Maja 2016 Komórka chyba robi Ci lepsze zdjęcia niż "małpa". No właśnie . Wcześniej robiła chyba lepsze, a może tylko mi się tak wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Maja 2016 Autor Share Napisano 2 Maja 2016 No i w ostatniej chwili pech. Już prawie wszystko gotowe a tu model z ręki buch na podłogę :(. Uszkodzeniu uległo podwozie. Na szczęście tylko podwozie i jestem w trakcie jego naprawy. Niestety nie będzie już tak wyglądać jak pierwotnie powinno. Straszne to uczucie jak model już gotowy, a tu ci nagle leci z rąk na glebę . Myślałem że targnę nim o ścianę, lecz w ostatniej chwili się opanowałem. Niedługo pewnie galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Maja 2016 Autor Share Napisano 2 Maja 2016 Koniec . created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Ładny Pepik. Dawaj galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi