czak45 Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Dawno temu sklejony. Odnalazłem tylko cztery zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Zolnierze calkowite SF. Na pocieche, cala reszta mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Pojazd wykonany w skali 1/72 - No.116 jest zupełnie innym pojazdem niż ten na zdjęciu No.825. http://www.smartage.pl/wp-content/uploads/2015/09/236.jpg Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Myślę, że Czak luźno zinterpretował foto. Teren przefajny, pojazd pomalowany ok, ale niestety w szczegółach wyłazi 72. 7urgen co jest nie tak z figurkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Dowodca wozu- furazerka kamo, nie bylo czegos takiego. Piechociaz- z tego co widze to patki ss i czacha zamiast "piega" na furazerce a orzel nad kieszenia na piersi jak w Wehrmachcie. Czolgista obok piechociarza- skoro juz wszyscy z SS to on rowniez (na co wskazuje kamo na spodniach) a brak orla na ramieniu lewego rekawa. Na plus- jak na ta skale to "grochy" wykonane naprawde klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 6 Marca 2016 Autor Share Napisano 6 Marca 2016 Z tego co piszesz to z tą czapką faktycznie dałem ciała Ajj... Poza tym to faktycznie luźna interpretacja zdjęcia. Jedyne co chciałem odwzorować to kamuflaż czołgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Cztery zdjęcia, a można je oglądać godzinami. Klasa jak zwykle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 ... , pojazd pomalowany ok, ale niestety w szczegółach wyłazi 72. ... Malowanie fakt, faktem bardzo fajne. Pisząc o innej maszynie nie tylko miałem na myśli inne numery na wieży. Skala skalą, ale koła napinające i napędowe inne niż te ze zdjęcia, a to jedne z podstawowych elementów czołgu. ... .Poza tym to faktycznie luźna interpretacja zdjęcia.Jedyne co chciałem odwzorować to kamuflaż czołgu. I tego właśnie zabrakło w opisie. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Powrót weteranów. Dumo, Ty. I jak zwykle kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 Zolnierze moze,SF ale molowanie ich super, tez trenuje malowanie figorek w w 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi