czak45 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Dawno temu sklejony. Odnalazłem tylko cztery zdjęcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7urgen Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Zolnierze calkowite SF. Na pocieche, cala reszta mi sie podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meser262 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Pojazd wykonany w skali 1/72 - No.116 jest zupełnie innym pojazdem niż ten na zdjęciu No.825. http://www.smartage.pl/wp-content/uploads/2015/09/236.jpg Pozdrawiam Krzysztof Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Myślę, że Czak luźno zinterpretował foto. Teren przefajny, pojazd pomalowany ok, ale niestety w szczegółach wyłazi 72. 7urgen co jest nie tak z figurkami ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7urgen Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Dowodca wozu- furazerka kamo, nie bylo czegos takiego. Piechociaz- z tego co widze to patki ss i czacha zamiast "piega" na furazerce a orzel nad kieszenia na piersi jak w Wehrmachcie. Czolgista obok piechociarza- skoro juz wszyscy z SS to on rowniez (na co wskazuje kamo na spodniach) a brak orla na ramieniu lewego rekawa. Na plus- jak na ta skale to "grochy" wykonane naprawde klasa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak45 Posted March 6, 2016 Author Share Posted March 6, 2016 Z tego co piszesz to z tą czapką faktycznie dałem ciała Ajj... Poza tym to faktycznie luźna interpretacja zdjęcia. Jedyne co chciałem odwzorować to kamuflaż czołgu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Cztery zdjęcia, a można je oglądać godzinami. Klasa jak zwykle! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meser262 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 ... , pojazd pomalowany ok, ale niestety w szczegółach wyłazi 72. ... Malowanie fakt, faktem bardzo fajne. Pisząc o innej maszynie nie tylko miałem na myśli inne numery na wieży. Skala skalą, ale koła napinające i napędowe inne niż te ze zdjęcia, a to jedne z podstawowych elementów czołgu. ... .Poza tym to faktycznie luźna interpretacja zdjęcia.Jedyne co chciałem odwzorować to kamuflaż czołgu. I tego właśnie zabrakło w opisie. Pozdrawiam Krzysztof Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Powrót weteranów. Dumo, Ty. I jak zwykle kawał dobrej roboty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jureczek Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Zolnierze moze,SF ale molowanie ich super, tez trenuje malowanie figorek w w 72 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts