czak45 Napisano 6 Marca 2016 Napisano 6 Marca 2016 Dawno temu sklejony. Odnalazłem tylko cztery zdjęcia. Cytuj
7urgen Napisano 6 Marca 2016 Napisano 6 Marca 2016 Zolnierze calkowite SF. Na pocieche, cala reszta mi sie podoba. Cytuj
meser262 Napisano 6 Marca 2016 Napisano 6 Marca 2016 Pojazd wykonany w skali 1/72 - No.116 jest zupełnie innym pojazdem niż ten na zdjęciu No.825. http://www.smartage.pl/wp-content/uploads/2015/09/236.jpg Pozdrawiam Krzysztof Cytuj
Seb Napisano 6 Marca 2016 Napisano 6 Marca 2016 Myślę, że Czak luźno zinterpretował foto. Teren przefajny, pojazd pomalowany ok, ale niestety w szczegółach wyłazi 72. 7urgen co jest nie tak z figurkami ? Cytuj
7urgen Napisano 6 Marca 2016 Napisano 6 Marca 2016 Dowodca wozu- furazerka kamo, nie bylo czegos takiego. Piechociaz- z tego co widze to patki ss i czacha zamiast "piega" na furazerce a orzel nad kieszenia na piersi jak w Wehrmachcie. Czolgista obok piechociarza- skoro juz wszyscy z SS to on rowniez (na co wskazuje kamo na spodniach) a brak orla na ramieniu lewego rekawa. Na plus- jak na ta skale to "grochy" wykonane naprawde klasa. Cytuj
czak45 Napisano 6 Marca 2016 Autor Napisano 6 Marca 2016 Z tego co piszesz to z tą czapką faktycznie dałem ciała Ajj... Poza tym to faktycznie luźna interpretacja zdjęcia. Jedyne co chciałem odwzorować to kamuflaż czołgu. Cytuj
Mierzu Napisano 6 Marca 2016 Napisano 6 Marca 2016 Cztery zdjęcia, a można je oglądać godzinami. Klasa jak zwykle! Cytuj
meser262 Napisano 6 Marca 2016 Napisano 6 Marca 2016 ... , pojazd pomalowany ok, ale niestety w szczegółach wyłazi 72. ... Malowanie fakt, faktem bardzo fajne. Pisząc o innej maszynie nie tylko miałem na myśli inne numery na wieży. Skala skalą, ale koła napinające i napędowe inne niż te ze zdjęcia, a to jedne z podstawowych elementów czołgu. ... .Poza tym to faktycznie luźna interpretacja zdjęcia.Jedyne co chciałem odwzorować to kamuflaż czołgu. I tego właśnie zabrakło w opisie. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj
bazylms Napisano 6 Marca 2016 Napisano 6 Marca 2016 Powrót weteranów. Dumo, Ty. I jak zwykle kawał dobrej roboty. Cytuj
jureczek Napisano 9 Października 2016 Napisano 9 Października 2016 Zolnierze moze,SF ale molowanie ich super, tez trenuje malowanie figorek w w 72 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi