empit Napisano 11 Marca 2016 Share Napisano 11 Marca 2016 T-34/85 model 1944 w malowaniu 1. kompanii 1. batalionu 3. Brygady Pancernej z 1945 roku. Pierwotnie ten model był w malowaniu radzieckim, ale ostatnio wzięło mnie na robienie " polonezów" i tak dostał polskie barwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 12 Marca 2016 Share Napisano 12 Marca 2016 Znakomicie wykonany model. Mistrzostwo świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 12 Marca 2016 Share Napisano 12 Marca 2016 Znakomicie wykonany model. Mistrzostwo świata. O chyba bytomski balet wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Marca 2016 Share Napisano 12 Marca 2016 Model ładny, ale te kalki strasznie nowością po oczach walą przy reszcie modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerterror Napisano 12 Marca 2016 Share Napisano 12 Marca 2016 Czy to jest Dragon 6203? Pięknie wykonany model... Jakie były dodatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 12 Marca 2016 Autor Share Napisano 12 Marca 2016 Dziękuję za pochwały. Model to DRAGON 6266. Pierwotnie zrobiłem go z siatkami, ale po zmianie barw siatki wywaliłem. Model prosto z pudła, nie było potrzeby wzbogacania. a co do kalek, to w realu nie biją tak po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 22 Marca 2016 Share Napisano 22 Marca 2016 Bardzo fajny teciak Koledze wyszedł. Dobra robota, zwłaszcza jak na model "z pudła". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 22 Marca 2016 Share Napisano 22 Marca 2016 Pięknie wygląda. Walnij delikatne brudzenie na kalki i będzie super Ja właśnie szukam jakiegoś T-34/85. Dobrze się składa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 22 Marca 2016 Autor Share Napisano 22 Marca 2016 Model należy do bezproblemowych. Kleiło się z przyjemnością. A kalki w realu nie są tak kontrastowe. Dzięki za pochwały. Cieszę się, że się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 22 Marca 2016 Share Napisano 22 Marca 2016 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi