Maciej56 Napisano 19 Marca 2016 Share Napisano 19 Marca 2016 Diaramka Tygrys z Charkowa marzec 1943 inna forma prezentacji http://www.youtube.com/watch?v=VCOc02flvyo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Marca 2016 Share Napisano 22 Marca 2016 Napisz koniecznie jaka to skala - 72 ? Na pierwszy rzut oka jak dla mnie trochę za słabo utwierdzony w gruncie jak na taką masę nawet zakładając że jest zima i ziemia przemrożona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 22 Marca 2016 Share Napisano 22 Marca 2016 Napisz koniecznie jaka to skala - 72 ? Badziew z Academy w 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 26 Marca 2016 Share Napisano 26 Marca 2016 Charków 1943 w tym kolorze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek82 Napisano 31 Marca 2016 Share Napisano 31 Marca 2016 Czemu badziew? Nie każdego stać na model dragona, to nie znaczy, że mam nie mieć hobby. Poza tym , gdy się chce, to nawet plastyka da się uratować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 31 Marca 2016 Share Napisano 31 Marca 2016 Czemu badziew? Nie każdego stać na model dragona Nie mój problem. Dla mnie dno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek82 Napisano 31 Marca 2016 Share Napisano 31 Marca 2016 Ignorancja nie boli. Szkoda gadać, gdy ktoś jest mądrzejszy niż mądry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Kwietnia 2016 Share Napisano 2 Kwietnia 2016 Merytorykę zostawię Seb bo on się zna. Malowanie i całość wygląda ok, choć widać wiele uproszczenia w samym modelu. Natomiast przydałyby się lepsze fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi