Tenggeri Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Obicia są ok. Tak jak napisałeś, miejscami jest super, np na osłonie działa, miejscami ciut słabiej ale ogólnie rzecz biorąc jest wporządku, walcz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 25 Kwietnia 2016 Share Napisano 25 Kwietnia 2016 Mozesz napisac jakim kolorem robiles ciemne obicia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 25 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2016 vallejo camouflage black brown 71.042 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 26 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2016 Biedronka i zacieki, doszły też narzędzia i mg na tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Co tu gadać klasa robota, i nie przesadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 29 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2016 E tam, połowa malowania mi nie wychodzi tak jak bym chciał, jeszcze daleka droga ,ale fajnie że się podoba, trzeba trenować przed konkursem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 30 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Po kilku wieczorach walki z syfieniem takie coś wyszło, pierwsze błoto całe zmyłem bo mi się nie podobało, teraz muszę w końcu gąsienice zrobić i zmalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Ładnie wychodzi, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterrrxd Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Mimo prostych kształtów kadłuba 251 ma coś, co przyciąga oko. Bardzo przyjemnie wyszło brudzenie, jedynie na moje oko odcień bandaży powinien się zgrywać z oponami - wyglądają, jakby ktoś je obmył z całego pyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi