Solo Napisano 19 Kwietnia 2016 Share Napisano 19 Kwietnia 2016 Tak, to rozcieńczalnik do farb Gunze H. Jeśli chcesz używać farb Tamija, oraz Gunze C (wszystkie 3 to ten sam poziom jakości moim zdaniem), to lepiej kupić Leveling Thinner, który jest uniwersalnym rozcieńczalnikiem do tych farb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex2002 Napisano 19 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2016 biore piwate adlera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykvel Napisano 19 Kwietnia 2016 Share Napisano 19 Kwietnia 2016 Tamiya tez można rozcieńczać aqueousem, wiec od razu nie musisz kupować kolejnego rozpuszczalnika. Z drugiej strony farba schnie trochę dłużej, wiec coś za coś. :P Byle zdala od vallejo air jeżeli mamy możliwość kupna lepszych farb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 19 Kwietnia 2016 Share Napisano 19 Kwietnia 2016 A czy ktokolwiek zauważył, że dyskusja prowadzone jest w dziale warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 19 Kwietnia 2016 Share Napisano 19 Kwietnia 2016 Zgłoszenie oczywiście poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 19 Kwietnia 2016 Share Napisano 19 Kwietnia 2016 hmm... czy (wg mojego uznania) takie pierdoły (jak dla mnie) trzeba zgłaszać moderacji? Jak mam spędzić sprawdzając jaki aerograf to dolnozbiornikowy lub górnozioirnikowy ok. 20 min to wolę całość zamknąć lub skasować. Po prostu pomyłka, lub zapytanie około tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi