bartek33365 Napisano 11 Maja 2016 Share Napisano 11 Maja 2016 Klasa 5 - Dioramy Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Ostania praca to dioramka Przedstawiać będzie niemiecką kuchnię polową gdzie jeden żołnierz za jakieś złe czyny dostał karę obierania ziemniaków. Jako, że jest lato i jest ciepło, zmęczony walką wręcz z ziemniakami uciął sobie krótką drzemkę. Niestety jego plany pokrzyżuje kucharz, który zauważył, że główny dodatek do obiadu zainteresował się ziemniakami. Atmosfery dodaje pranie wiszące w tle oraz gotowa do działań kuchnia polowa. Figurki z jakimi będę pracował do żywice kupione w zeszłym roku na Fieście (więcej o nich w następnej aktualizacji). Kuchnia polowa jest od IBG. Muszę powiedzieć, że wypraski są nawet nawet. Zobaczymy jak ze składalnością. Przy figurkach nie mam worka z ziemniakami także wybiorę coś z woreczka po lewej oraz będę chciał wykorzystać coś z zestawu Verlindena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Maja 2016 Share Napisano 11 Maja 2016 ło panie.... trzepiesz te warsztaty jak przy taśmie Może być ciężko ogarnąć wszystko - chyba że masz masę wolnego i dłubiesz na akord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 11 Maja 2016 Autor Share Napisano 11 Maja 2016 Zobaczymy jak będzie. Na razie gonie z F-16 bo czas do końca lipca. Z czasem nie powinno być problemów ze względu na studia. Gorzej może być przy sesji, ale spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 Sporo tych modeli konkursowych Ci się zrobiło. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 Będę często podglądać aktualizacji, powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 1 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2016 Trochę czasu minęło i coraz mniej zostało, więc trzeba spiąć tyłek i pracować. Figurki, dodatki jak i kuchnia są gotowe do nałożenia podkładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 2 Sierpnia 2016 Share Napisano 2 Sierpnia 2016 ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 2 Sierpnia 2016 Share Napisano 2 Sierpnia 2016 Fajnie, czekam co będzie dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 3 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Pokryłem wszystko podkładem. Kuchnia dostała też preshading i popracowałem nad stołem. Etapy prac nad stołem Podkład i preshading New wood od Miga Sido i lakier do włosów New wood od Vallejo I robienie śladów lekko wilgotnym pędzelkiem. W kilku miejscach trochę przesadziłem, ale zostawię tak jak jest. Dojdą jeszcze filtry i wash, a i tak stół będzie delikatnie zawalony gratami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Całkiem niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 8 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2016 Kuchnia pomalowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 12 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2016 Dodatki są pomalowane. Naniosłem również filtry i washe oraz naniosłem lakier. Na figsy nałożyłem kolor bazowy. Kuchnia jest już skończona. Czeka tylko na zapełnienie kotła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Sierpnia 2016 Share Napisano 12 Sierpnia 2016 co szef kuchni poleca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 12 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2016 Co dusza zapragnie. Ziemniaki, jarzynka, konserwy lub wieprzowinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 15 Sierpnia 2016 Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Czekam na żarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Sierpnia 2016 Share Napisano 20 Sierpnia 2016 to małe to myślałem że psiak, ale teraz coraz bardziej mi wygląda na prosiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 21 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2016 Robię co mogę żeby zdążyć i żeby to jakoś wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 21 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2016 Coś tam się zmalowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 24 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2016 Podstawka gotowa. Można składać w całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Sierpnia 2016 Share Napisano 25 Sierpnia 2016 Ten z chochlą to coraz bardziej mi podchodzi pod szwejka Ale malowanie bardzo mi się podoba Gorzej z podstawką - kolory stanowczo zbyt jednolite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 26 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Zapraszam do galerii viewtopic.php?f=235&t=55141 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 27 Sierpnia 2016 Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Fajnie wygląda, tylko szkoda że podstawka taka oklepana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi