piotrkur Napisano 12 Października 2016 Share Napisano 12 Października 2016 Ozi- naród ŻĄDA klasy SF!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 13 Października 2016 Share Napisano 13 Października 2016 Czy można prosić o podanie choćby ramowego programu imprezy? W jakich godzinach będzie przyjmowanie modeli, kiedy zakończenie? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 13 Października 2016 Share Napisano 13 Października 2016 Ozi- naród ŻĄDA klasy SF!!! Piotr, Ty sobie jaj nie rób. Przecież Ty nie naród. Ty nawet nie narodowiec... Zawsze można zrobić Caracal'a w polskim malowaniu i już będzie SF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 13 Października 2016 Share Napisano 13 Października 2016 Ozi- naród ŻĄDA klasy SF!!! Piotr, Ty sobie jaj nie rób. Przecież Ty nie naród. Ty nawet nie narodowiec... Zawsze można zrobić Caracal'a w polskim malowaniu i już będzie SF. Przez wzgląd na wspólną żonę nie zmieszam cię z błotem..chyba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 14 Października 2016 Share Napisano 14 Października 2016 no niema sf ale jak model jest dobry to obroni sie w każdej tylko pomyśleć gdzie go wystawić pozdrawiam ozi Już widzę, jak na zawodach X-Wing (o ile ktoś będzie wiedział co to jest) wygrywa z Tygrysem albo z F-16...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klub siódemka Napisano 14 Października 2016 Share Napisano 14 Października 2016 Cześć wszystkim! IBG i klub modelarski "Siódemka" informują że jak co konkurs fundujemy puchary i model dla juniorów za najlepszy pojazd i dioramę w barwach wojska polskiego 1939-1945, a także model dla najmłodszego zawodnika. Pragnę powiadomić że na naszym stoisku będzie w sprzedaży nowy zapowiadany Rosomak, Chevrolet C-15 i czołg japoński. Pozdrawiam zapraszam na wystawę i zakupy Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozi35 Napisano 15 Października 2016 Autor Share Napisano 15 Października 2016 ok panowie dodajemy klasę sf ale bez podziału junior senior naciągacie mnie pozdrawiam OZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 16 Października 2016 Share Napisano 16 Października 2016 ok panowie dodajemy klasę sf I to jest słuszna koncepcja! jakieś zmiany co do lokalizacji?bo mnie się obiło o uszy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozi35 Napisano 16 Października 2016 Autor Share Napisano 16 Października 2016 tak spanie zmiana wog wygrał kto wtajemniczony ten wie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozi35 Napisano 17 Października 2016 Autor Share Napisano 17 Października 2016 https://drive.google.com/open?id=1ar6tMcHnODS1qYk4F8f2BQ9083JP4CuWRGkWBpjeqX4 link działa proszę o zgłaszanie modeli a nie na ostatnią minutę a i jeszcze jedno dodałem klase sf jak prosiliście pozdrawiami zapraszam do Grudziądza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 21 Października 2016 Share Napisano 21 Października 2016 A ja pozwolę sobie powtórzyć pytanie o ramowy program imprezy. Szczególnie interesuje mnie, kiedy będą przyjmowane modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozi35 Napisano 21 Października 2016 Autor Share Napisano 21 Października 2016 Festiwal zaczynamy w piatek zwiedzaniem cytadeli od godz kolo 12 i mala wystawa modelarska sobata od godz 9 przyjmowaqnie modeli do 15 potem warsztaty Przemka Mrozka kolo godz 18 spotkanie integracyjne tam gdzie noclegi bursa szkolna ul Warszawska Niedziela wystawa do 13 30 kolo 14 uroczyste wyręczanie nagród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 21 Października 2016 Share Napisano 21 Października 2016 A czy ktoś z Koszalina lub okolic wybiera się i mógłby zabrać dwa modele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozi35 Napisano 21 Października 2016 Autor Share Napisano 21 Października 2016 tego niewiem czykoszalin sie wybiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 21 Października 2016 Share Napisano 21 Października 2016 Festiwal zaczynamy w piatek zwiedzaniem cytadeli od godz kolo 12 i mala wystawa modelarska sobata od godz 9 przyjmowaqnie modeli do 15 potem warsztaty Przemka Mrozka kolo godz 18 spotkanie integracyjne tam gdzie noclegi bursa szkolna ul Warszawska Niedziela wystawa do 13 30 kolo 14 uroczyste wyręczanie nagród Dziękuję za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozi35 Napisano 24 Października 2016 Autor Share Napisano 24 Października 2016 Panowie i panie przypominam o zgłoszeniach przez internet strona będzie działać do 9 listopada potem zamykamy a ze względów ze będę miał dwie panie w sekretariacie kto będzie zgłaszał model na miejscu to dopłaci 5 zł za każdego uczestnika żeby dla pań chociaż było na czekoladkę ponadto przypominam o zmianach w organizacji wszyscy uczestnicy co rezerwowali noclegi spia w bursie szkolnej na ul Warszawskiej ale spoko pokoiki 2 osobowe z łazieneczka a miejsce festiwalu tak jak 2 lata temu klub garnizonowy na ulicy 6 marca zapraszam oczywiście już w piątek zwiedzanie cytadeli z przewodnikiem od godz 12 pozdrawiam ozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick72 Napisano 24 Października 2016 Share Napisano 24 Października 2016 No jak dwie panie będą przyjmować zgłoszenia modeli to raczej zmniejszyłeś ilość zgłoszeń internetowych. ;-) Co tam 5 zł, ale jaka obsługa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozi35 Napisano 24 Października 2016 Autor Share Napisano 24 Października 2016 totylko bedzie latwiej nic pozatym postawic model i czekac na warsztaty przemka polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarrov Napisano 24 Października 2016 Share Napisano 24 Października 2016 Pytanie odnośnie noclegu: jaki koszt za osobodobę? oraz do kiedy i gdzie można zgłosić chęć spędzenia nocy lub dwóch w bursie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozi35 Napisano 24 Października 2016 Autor Share Napisano 24 Października 2016 noclegi koszt 35 zł pisac meila na olo2000@op.pl ile osób ilosc noclegów ograniczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 2 Listopada 2016 Share Napisano 2 Listopada 2016 Ten googlowski formularz trochę nie teges. Nie można wpisać ręcznie skali jeśli ma się model w nietypowej skali. A wybór ograniczony. Kategoria SF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozi35 Napisano 2 Listopada 2016 Autor Share Napisano 2 Listopada 2016 kat sf jest klasą bez podziału na skale i wiek tak więc wpisujemy tylko nazwe modelu pozdrawiam ozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrov Napisano 3 Listopada 2016 Share Napisano 3 Listopada 2016 Cześć. Co do rejestracji elektronicznej... Skale nie są dostosowane do kartoniaków niestety... Zostaje mi zatem rejestracja na miejscu? Jak Panie fajne, to i piątkę zostawię, nie ma problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozi35 Napisano 4 Listopada 2016 Autor Share Napisano 4 Listopada 2016 zapraszam ozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puchacz Napisano 5 Listopada 2016 Share Napisano 5 Listopada 2016 Wysłałem zgłoszenie, mam nadzieję że dojdzie. Mam małe zastrzeżenie co do formularza. Modelarze kartonowi mają inne skale niż podane. Wpisałem skalę obok nazwy modelu, a że wymagane jest podanie skali narzuconej przez organizatora konkursu [ wydaje mi sie że podane skale dotyczą tylko modeli plastikowych samolotów] wybrałem sobie na chybił trafił bo inaczej by formularz nie został przyjęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi