ministersan Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Witam Pierwszy z kolekcji Teciaków. Wiele ma wad, ale dużo mnie nauczył, na półce nie wygląda źle. Prosto z pudła, bez dodatków. Malowany Tamiya i Gunze, brudzenie to pigmenty Vallejo i płyny AK oraz MIG. Ciągle zastanawiam się nad aparatem, na razie takie zdjęcia musza wystarczyć. EDIT: teraz zauważyłem, że nie pomalowałem ogniw po lewej stronie. Poprawimy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enten Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 aż prosi się o lepsze gąski ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ministersan Posted June 5, 2016 Author Share Posted June 5, 2016 A co wypadałoby poprawić w gąskach, poza ułożeniem, bo to mi nie wyszło dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurayahip Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 nie poprawić a wymienić...na lepsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ministersan Posted June 5, 2016 Author Share Posted June 5, 2016 To zestawowe z ogniwek. Jakieś propozycje lepszych w rozsądnej cenie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enten Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Jeśli one były z ogniwek to zakup lepszych nie pomoże. Zwisy wyszły bardzo słabo. Myślałem, że to gumiaki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rack Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Fakt, gąski nieco dziwnie ułożone i lewitują ale model jako całość mi się podoba. Szczególnie brudzenie trochę inne od ogólnie panującyych trendów . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_hanky Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 Co do gasek- te dwa zapasowe ogniwa po lewej stronie wiezy nie powinny byc w innym kolorze niz reszta czolgu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ministersan Posted June 6, 2016 Author Share Posted June 6, 2016 Powinny, pisałem na początku, że zobaczyłem to dopiero na zdjęciach - nie wiem jak mi to umknęło. Już poprawione. Koledzy wjechali mi na ambicje , więc spróbuje nabyć jakieś gąski i lepiej je ułożyć. A jak malowanie gąsek? Tego bałem się najbardziej. To moje pierwsze "pełno stalowe" gąski, bo jednak z gumami, takie jak np. w Lepoardzie maluje się troszkę inaczej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts