ministersan Napisano 4 Czerwca 2016 Share Napisano 4 Czerwca 2016 Witam Pierwszy z kolekcji Teciaków. Wiele ma wad, ale dużo mnie nauczył, na półce nie wygląda źle. Prosto z pudła, bez dodatków. Malowany Tamiya i Gunze, brudzenie to pigmenty Vallejo i płyny AK oraz MIG. Ciągle zastanawiam się nad aparatem, na razie takie zdjęcia musza wystarczyć. EDIT: teraz zauważyłem, że nie pomalowałem ogniw po lewej stronie. Poprawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 5 Czerwca 2016 Share Napisano 5 Czerwca 2016 aż prosi się o lepsze gąski ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 5 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2016 A co wypadałoby poprawić w gąskach, poza ułożeniem, bo to mi nie wyszło dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 5 Czerwca 2016 Share Napisano 5 Czerwca 2016 nie poprawić a wymienić...na lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 5 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2016 To zestawowe z ogniwek. Jakieś propozycje lepszych w rozsądnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 5 Czerwca 2016 Share Napisano 5 Czerwca 2016 Jeśli one były z ogniwek to zakup lepszych nie pomoże. Zwisy wyszły bardzo słabo. Myślałem, że to gumiaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 5 Czerwca 2016 Share Napisano 5 Czerwca 2016 Fakt, gąski nieco dziwnie ułożone i lewitują ale model jako całość mi się podoba. Szczególnie brudzenie trochę inne od ogólnie panującyych trendów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_hanky Napisano 6 Czerwca 2016 Share Napisano 6 Czerwca 2016 Co do gasek- te dwa zapasowe ogniwa po lewej stronie wiezy nie powinny byc w innym kolorze niz reszta czolgu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 6 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2016 Powinny, pisałem na początku, że zobaczyłem to dopiero na zdjęciach - nie wiem jak mi to umknęło. Już poprawione. Koledzy wjechali mi na ambicje , więc spróbuje nabyć jakieś gąski i lepiej je ułożyć. A jak malowanie gąsek? Tego bałem się najbardziej. To moje pierwsze "pełno stalowe" gąski, bo jednak z gumami, takie jak np. w Lepoardzie maluje się troszkę inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi