Matthew Napisano 27 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2007 Aerografem. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 uuuu - nie idz na skróty - zrób nowe oslony pancerne z blaszki po napoju. Nie zakladaj wszystkich tylko kilka. Jedną mógłbyś rzucić gdzieś na pakę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 27 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2007 Nigdy nie robiłem czegoś takiego i nawet nie wiem jak się za to zabrać Zresztą wolę nie cudować w tej skali bo jest ona tylko chwilowym odbiegiem od 1/35, ale w sumie mogę spróbować, rozumiem że biorę puszkę po browarze, prostuje ją jakoś i wycinam? Możecie mnie oświecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Może spróbuj rozciąć te płyty. Skalpelem może przetniesz jak pociągniesz kilka razy. Wtedy nie będziesz musiał robić nowych, poprobuj na tych częściach z blaszki których nie wykorzystuje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Nigdy nie robiłem czegoś takiego i nawet nie wiem jak się za to zabrać Zresztą wolę nie cudować w tej skali bo jest ona tylko chwilowym odbiegiem od 1/35, ale w sumie mogę spróbować, rozumiem że biorę puszkę po browarze, prostuje ją jakoś i wycinam? Możecie mnie oświecić? Dokladnie tak - potem odrysuj sobie te płyty(przymierz do planów lub do tych które masz i wytnij tak ja trzeba - z 10 minut roboty - tniesz normalnymi nożyczkami. bedziesz mógł je powyginać jak chcesz - bedzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 28 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2007 Więc kolejna porcja zdjęć Chciałem pocieniować a wyszło jak wyszło. Co do schurzena to jednego planuję założyć całego a z drugiej strony tylko kilka płyt. Jutro będę jechał go na zielono i pobawię się z kółkami. Koniec gadania, oto fotki: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek00 Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Zabieram się za napisanie posta w tym wątku od jakiegoś czasu aż w końcu się zabrałem więc tak model mi sie podoba i kibicuję w dalszych pracach Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 E no malowanie całkiem niezłe. Znam ból cieniowania w tej skali, ale Twój model prezentuje się naprawdę ładnie! I proponowałbym też tak skromnie lekko go jeszcze rozjaśnić nieco jaśniejszym bazowym tu i ówdzie. Czekam na kolejną porcje zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 no mathew kiedy następna porcja fotek bo sie doczekać niemoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 Ładnie Ci idzie, zwłaszcza, że to odskocznia od 1:35. Sam tak raz miałem i dobrze, że model miał być dla kumpla - zresztą to i tak zapalniczka była Chciałem tylko przypomnieć, że schürzeny łatwo się nie wyginały, w końcu to była solidna blacha o grubości od 5 do 8mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 30 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2007 Witam. Poczyniłem widoczne postępy, kamo mi chyba nie wyszło za bardzo , no ale cóż, oto fotki: No fajnie, już się nawet cieszyłem a tu jak zwykle ZONK : No cóż po lekkim załamaniu się podjąłem próbę wyjścia z opresji: Jak na złość nie mogę/łem znaleźć tamtej lufy urwanej, szczęście w nieszczęściu że Dragon dał coś takiej jak zapasowa, tyle że bez hamulca więc zrobiłem z takową szmatką. No cóż, bywa i tak Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 hehe no widocznie masz pecha . Ale nie chcąc cię dołować zeczywiscie ci to kamo nie wyszło. No ale tak ogółem łądnie to wyszstko wygląda . Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 5 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2008 Długi zastój bo chory byłem i jestem. Model po sido, lufe pomalowałem, kalki dałem i to wszystko. Jutro może będę działał dalej jak mi zdrowie pozwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 6 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2008 No już dążę do końca. Po filtrach i washu ale nadal się świci bo jeszcze nie dałem lakieru matowego. Jutro też coś poczynię. Zdjątka: Jakieś komentarze? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 Nie no model fajny tylko mogł bys dac troche rdzy jakiegos błota na koła no i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi