bazylms Napisano 8 Lipca 2016 Napisano 8 Lipca 2016 Jak na mój gust to trzeba by to całe jaram przerobić. Ściąć od tyłu z 1/3. Wtedy wejdzie głębiej a i lufy będą bardziej proporcjonalniej wyglądały. Cytuj
M.A.V. Napisano 9 Lipca 2016 Napisano 9 Lipca 2016 Patrząc na tą fotkę od okonka to chyba najszybszy pomysł i najmniej z nim zachodu Cytuj
ministersan Napisano 9 Lipca 2016 Autor Napisano 9 Lipca 2016 Ok, dzisiaj ścinam i najpóźniej jutro daję fotki z postępów. Etap "łatwy" już mija. Teraz zaczynają się schody. Czy do łosza ten specyfik będzie ok? Spodobała mi się marynarka, ale postanowiłem zakupić coś większego, co będzie można bezpośrednio porównać z moją pancerką. Teraz muszę pogrzebać i znaleźć ze dwa, trzy modele na sprzedaż, co by odzyskać troszku z wydanych na to pieniędzy. Cytuj
M.A.V. Napisano 12 Lipca 2016 Napisano 12 Lipca 2016 ministersan - co do łosza się nie wypowiadam bo za małe doświadczenie mam. Co do sovremienny'ego to zajrzyj tutaj (wrzuciłem dziś parę nowych fotek) viewtopic.php?f=78&t=186&start=195 Dodatkowo fotki z Baltopsu : http://navysite.de/specials/baltops/2005/russia.htm (trochę starawe ale sporo detali jest) może się przydadzą w warsztacie Cytuj
kalaruch Napisano 21 Lipca 2016 Napisano 21 Lipca 2016 Niestety te lufy są po ch..rabąszczu, mam je na Piotrze Wielkim i wyglądają jak wykałaczki wetknięte za wysoko w tort. No ale cóż, innych ryne nie ma, niewypał Mastera, no cóż :/ Walcz z tworzywem i przyklej budy do pokładu dobrze bo mogą być problemy z długimi konstrukcjami. Cytuj
okonek Napisano 24 Lipca 2016 Napisano 24 Lipca 2016 Jeszcze Aber takie lufy robi i chyba wyglądają ciekawiej. Cytuj
kalaruch Napisano 24 Lipca 2016 Napisano 24 Lipca 2016 Fajniejsze, ale mogliby zrobić zestaw z przewodami gazowymi bo tu jakiś drut przeprowadzony na szagę Cytuj
okonek Napisano 25 Lipca 2016 Napisano 25 Lipca 2016 Ten drut jest w zestawie abyś mógł sam odtworzyć i wymodelować te przewody. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi