bazylms Napisano 8 Lipca 2016 Share Napisano 8 Lipca 2016 Jak na mój gust to trzeba by to całe jaram przerobić. Ściąć od tyłu z 1/3. Wtedy wejdzie głębiej a i lufy będą bardziej proporcjonalniej wyglądały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Lipca 2016 Share Napisano 9 Lipca 2016 Patrząc na tą fotkę od okonka to chyba najszybszy pomysł i najmniej z nim zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 9 Lipca 2016 Autor Share Napisano 9 Lipca 2016 Ok, dzisiaj ścinam i najpóźniej jutro daję fotki z postępów. Etap "łatwy" już mija. Teraz zaczynają się schody. Czy do łosza ten specyfik będzie ok? Spodobała mi się marynarka, ale postanowiłem zakupić coś większego, co będzie można bezpośrednio porównać z moją pancerką. Teraz muszę pogrzebać i znaleźć ze dwa, trzy modele na sprzedaż, co by odzyskać troszku z wydanych na to pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Lipca 2016 Share Napisano 12 Lipca 2016 ministersan - co do łosza się nie wypowiadam bo za małe doświadczenie mam. Co do sovremienny'ego to zajrzyj tutaj (wrzuciłem dziś parę nowych fotek) viewtopic.php?f=78&t=186&start=195 Dodatkowo fotki z Baltopsu : http://navysite.de/specials/baltops/2005/russia.htm (trochę starawe ale sporo detali jest) może się przydadzą w warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 21 Lipca 2016 Share Napisano 21 Lipca 2016 Niestety te lufy są po ch..rabąszczu, mam je na Piotrze Wielkim i wyglądają jak wykałaczki wetknięte za wysoko w tort. No ale cóż, innych ryne nie ma, niewypał Mastera, no cóż :/ Walcz z tworzywem i przyklej budy do pokładu dobrze bo mogą być problemy z długimi konstrukcjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 24 Lipca 2016 Share Napisano 24 Lipca 2016 Jeszcze Aber takie lufy robi i chyba wyglądają ciekawiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 24 Lipca 2016 Share Napisano 24 Lipca 2016 Fajniejsze, ale mogliby zrobić zestaw z przewodami gazowymi bo tu jakiś drut przeprowadzony na szagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 Ten drut jest w zestawie abyś mógł sam odtworzyć i wymodelować te przewody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 No to się ktoś nie postarał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Sierpnia 2016 Share Napisano 20 Sierpnia 2016 Jak tam walka z sowietem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi