ganjavir Napisano 15 Lipca 2016 Share Napisano 15 Lipca 2016 Proszę o zapoznanie się z regulaminem spotkania. Mamy zamiar surowo i rygorystycznie przestrzegać regulaminu. Szczególnie punktu 22... Atrakcje po imprezie w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 16 Lipca 2016 Autor Share Napisano 16 Lipca 2016 niebawem zaprezentujemy nagrodę specjalną w klasie PR'Motor-sport' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 21 Lipca 2016 Share Napisano 21 Lipca 2016 Witam. Przeczytałem uważnie regulamin imprezy i powiem szczerze jeszcze czegoś takiego to nie czytałem. O ile większość punktów regulaminu można mniej lub więcej zrozumieć i zaakceptować o tyle dwa punkty mnie trochę zbulwersowały. Pkt. 12 osoby niepełnoletnie uczestniczą w imprezie tylko pod opieką osób pełnoletnich, a opiekunowie ponoszą pełną odpowiedzialność za powierzone ich opiece dzieci i odpowiadają za wszelkie szkody przez nie wyrządzone Pkt. 13 Na teren imprezy zakazany jest wstęp: - osobom z przeciwskazaniami zdrowotnymi - osobom chorym na choroby które mogą być niebezpieczne dla innych uczestników - osobom których stan higieny odbiega od ogólnie przyjętych norm. - osobom pod wpływem środków odrzujacych Do pkt. 12 mam pytanie przychodzi dzieciak w wieku 13-17 lat bez rodzica, bo w tym wieku wiemy ogólnie że pokazywanie z rodzicami to obciach. A chce obejrzeć modele. Nie mieści się w warunkach punktu 12 i co wtedy . Nie wpuszczacie albo wpuszczacie i idzie za nim anioł stróż Jak przeczytałem dwa pierwsze podpunkty w punkcie 13 to mnie mało szlag nie trafił. . Co to znaczy przeciwskaznia zdrowotne, i choroby niebezpieczne dla innych. Co będzie sprawdzać czy ktoś ma HIV, czy będzie żądali książeczek zdrowotnych. A jak przyjdzie dziewczyna skąpo ubrana to pewnie ma kiłę, bo to panienka lekkich obyczajów. Prosty przykład przychodzi osoba na imprezę która ma padaczkę i jak macie zamiar to sprawdzać. Coś tu jest nie tak panowie organizatorzy. Byłem na wielu konkursach, ale coś takiego czytam pierwszy raz. Biorę to na krab na tego, że pierwszy raz organizujecie imprezę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 21 Lipca 2016 Share Napisano 21 Lipca 2016 Ten regulamin to chyba sciagniety ze ZIAD'u miejsca gdzie bedzie organizowana impreza a to centrum kongresowo wystawowe, stad taka paranoja w pkt. a nie wymysl organizatorow- modelarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 21 Lipca 2016 Share Napisano 21 Lipca 2016 Witam. Przeczytałem uważnie regulamin imprezy i powiem szczerze jeszcze czegoś takiego to nie czytałem. O ile większość punktów regulaminu można mniej lub więcej zrozumieć i zaakceptować o tyle dwa punkty mnie trochę zbulwersowały. Pkt. 12 osoby niepełnoletnie uczestniczą w imprezie tylko pod opieką osób pełnoletnich, a opiekunowie ponoszą pełną odpowiedzialność za powierzone ich opiece dzieci i odpowiadają za wszelkie szkody przez nie wyrządzone Pkt. 13 Na teren imprezy zakazany jest wstęp: - osobom z przeciwskazaniami zdrowotnymi - osobom chorym na choroby które mogą być niebezpieczne dla innych uczestników - osobom których stan higieny odbiega od ogólnie przyjętych norm. - osobom pod wpływem środków odrzujacych Do pkt. 12 mam pytanie przychodzi dzieciak w wieku 13-17 lat bez rodzica, bo w tym wieku wiemy ogólnie że pokazywanie z rodzicami to obciach. A chce obejrzeć modele. Nie mieści się w warunkach punktu 12 i co wtedy . Nie wpuszczacie albo wpuszczacie i idzie za nim anioł stróż Jak przeczytałem dwa pierwsze podpunkty w punkcie 13 to mnie mało szlag nie trafił. . Co to znaczy przeciwskaznia zdrowotne, i choroby niebezpieczne dla innych. Co będzie sprawdzać czy ktoś ma HIV, czy będzie żądali książeczek zdrowotnych. A jak przyjdzie dziewczyna skąpo ubrana to pewnie ma kiłę, bo to panienka lekkich obyczajów. Prosty przykład przychodzi osoba na imprezę która ma padaczkę i jak macie zamiar to sprawdzać. Coś tu jest nie tak panowie organizatorzy. Byłem na wielu konkursach, ale coś takiego czytam pierwszy raz. Biorę to na krab na tego, że pierwszy raz organizujecie imprezę. No to jak Kolega przyjdzie z chorymi na HIV, 13 letnimi dziewczynkami lekkich obyczajów, nie mytymi od kilku tygodni, zrobimy wyjątek. Może Kolega wejść. Pasuje, Poczytaj regulaminy innych konkursów jest to też tam napisane. Patrz Bytom cytaty : "12. Osoby niepełnoletnie uczestniczą w imprezie tylko pod opieką osób pełnoletnich a osoby te ponoszą pełną odpowiedzialność za powierzone ich opiece dzieci i odpowiadają za wszelkie szkody przez nie wyrządzone. 13. Na teren imprezy zakazany jest wstęp osobom z przeciwskazaniami zdrowotnymi, chorym na choroby, które mogą być niebezpieczne dla innych uczestników oraz osobom, których stan higieny odbiega od ogólnie przyjętych norm. 18. Organizator imprezy może odmówić wstępu na imprezę oraz przebywania na niej osobom: a) znajdującym się pod widocznym wpływem alkoholu, środków odurzających, psychotropowych lub innych podobnie działających środków, b) posiadającym broń lub inne przedmioty niebezpieczne, materiały, wyroby, napoje, środki lub substancje niebezpieczne, c) zachowującym się agresywnie, prowokacyjnie albo w inny sposób stwarzający zagrożenie bezpieczeństwa lub porządku imprezy, d) których wygląd zewnętrzny uniemożliwia identyfikacje. e) które nie stosują się do obowiązujących regulaminów oraz instrukcji zapewnienia bezpieczeństwa. 19. W czasie imprezy Organizator oraz Uczestnicy imprezy, a ponadto inne osoby przebywające na jej terenie, zobowiązują się przestrzegać przepisów ustawy w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi." I pewnie Kolega do Bytomia co rok jeździ, a regulaminu nie czytał ? Nie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 21 Lipca 2016 Share Napisano 21 Lipca 2016 Chciałem tylko rozwiać swoje wątpliwości. Nie było moją intencją kogoś urazić, jeśli tak się poczuł to przepraszam. Życzę organizatorom udanej imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 22 Lipca 2016 Share Napisano 22 Lipca 2016 Chciałem tylko rozwiać swoje wątpliwości. Nie było moją intencją kogoś urazić, jeśli tak się poczuł to przepraszam. Życzę organizatorom udanej imprezy Nikt sie nie obraził, a my zapraszamy Cię serdecznie. Nawet wyjątkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 22 Lipca 2016 Share Napisano 22 Lipca 2016 Co to są te nocki? Jest jakaś strona o tym? Bo do Bielska mam blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 22 Lipca 2016 Share Napisano 22 Lipca 2016 Co to są te nocki? Jest jakaś strona o tym? Bo do Bielska mam blisko. No to zapraszamy Kolegę. Jako Bielska Strefa Modelarska, spotykamy się w sklepie co piątek i sobotę na warsztatach, Co tydzień, Wbijaj. W jedna sobotę miesiąca mamy nockę. Siedzimy sobie sami. My modelarze i lepimy i maziamy do woli. Wbijaj koniecznie. Jutro czyli 23.07.2016 mamy nockę. Zaczynamy o 16.00 i siedzimy do oporu. Chętnie poznamy nowego Kolegę, a i go grupy wciągniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 22 Lipca 2016 Share Napisano 22 Lipca 2016 Akurat w tym tygodniu kończę remont, ale na pewno się stawię jak nie za tydzień to za dwa. Tylko jeszcze bym prosił o namiary na miejsce spotkań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 23 Lipca 2016 Share Napisano 23 Lipca 2016 Spotkania odbywają się w sklepie modelarskim "Strefa Marzeń" na ul. Gazowniczej 21A w Bielsku-Białej. Zawsze możesz nas zastać w piątki. W soboty jest różnie. Nocka raz w miesiącu. Bezpłatnie (tylko za nockę ustaliliśmy 5pln). W razie co pisz na pw to podam numer i będziesz miał lżej trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 27 Lipca 2016 Autor Share Napisano 27 Lipca 2016 Co to są te nocki? Jest jakaś strona o tym? Bo do Bielska mam blisko. ogólnie rzecz biorąc wszelkie spotkania modelarskie w Bielsku Białej mają swój odrębny temat Spotkania modelarskie w Bielsku Białej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2016 Ponieważ rozpoczęły się rezerwacje pokoi w 'Hotelu pod Dębowcem' przypominam iż uczestnicy mają zniżkę i proszę się powoływać na sam konkurs przy rezerwacji miejsc. Jest to jedyny hotel w którym mamy preferencyjne ceny - i jest częścią obiektów w których odbywa się I Międzynarodowy Przegląd Modelarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Z przyjemnością informuję że rejestracja elektroniczna rusza końcem tygodnia. Jak się nic nie rypnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Z przyjemnością informuję że rejestracja elektroniczna rusza końcem tygodnia. Jak się nic nie rypnie Nie może się rypnąć. Zapraszamy do rejestracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iskra3333 Napisano 1 Września 2016 Share Napisano 1 Września 2016 Rejestracja już jest w fazie testów. Od 2.09 2016 powinna ruszyć pełną para. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iskra3333 Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Ruszyła już rejestracja on-line na 1 Międzynarodowy Przegląd Modelarski w Bielsku-Białej, który odbędzie się w dniach 22-23 października w budynku Zjad. Zapraszam Was Wszystkich : http://www.mpm.ig.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 9 Września 2016 Autor Share Napisano 9 Września 2016 Wszelkie dodatkowe pytania można kierować na adresy meilowe: biuro@mpm.ig.pl oraz modelarze@poczta.fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 20 Września 2016 Autor Share Napisano 20 Września 2016 Witam wszystkich - ponieważ wystąpiły pewne nieścisłości przy próbie rezerwacji pokoi w Hotelu Dębowiec podajemy szczegóły ustalone z dyrektorem; przypominam że jest to hotel bezpośrednio na terenie organizowanej wystawy; hasło do zniżki na konkurs 'modelarze' - umożliwia otrzymanie ceny specjalnej w okresie trwania konkursu włącznie z piątkiem do poniedziałku; żeby różnica była czytelna podaję ceny standardowe i specjalne dla nas cennik: Pokoje 1 osobowe cena standard 120,00 zł - cena specjalna 99 zł; Pokoje 2 osobowe cena standard 160,00 zł - cena specjalna 130 zł (65 zł/ osobę) Pokoje 3 osobowe cena standard 195,00 zł - cena specjalna 180 zł (60 zł/ osobę) Pokoje 4 osobowe cena standard 240,00 zł - cena specjalna 220 zł (55 zł/ osobę) pozdrawiam Tomasz Bień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 23 Września 2016 Autor Share Napisano 23 Września 2016 Wielkim darem okazało się ufundowanie nagród przez Prezydenta Miasta Bielska-Białej na tegorocznym przeglądzie w związku z czym w niedługim czasie opublikujemy kategorie specjalne w jakich ta nagroda będzie przyznawana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 8 Października 2016 Autor Share Napisano 8 Października 2016 W celach informacyjnych dotyczących zakwaterowania - chciałbym zdementować pogłoski iż limit miejsc w Hotelu Dębowiec w promocyjnych cenach dla modelarzy został wyczerpany, podejrzewam że znowu poszło o brak komunikacji pomiędzy pytającym a recepcjonistą - przypominam iż dzwoniąc do tego hotelu podajecie na recepcji hasło 'modelarze' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 8 Października 2016 Autor Share Napisano 8 Października 2016 Wielkie - Wielkie - Wielkie podziękowania dla Sponsora firmy Exito za ufundowanie nagród dla naszej wystawy modelarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 8 Października 2016 Autor Share Napisano 8 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 10 Października 2016 Super Moderator Share Napisano 10 Października 2016 Modele moje i Troya już zarejestrowane przez internet. Zdjęcia zarejestrowanych modeli wyślę dziś lub jutro, na tego maila którego mi Tombie podałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 10 Października 2016 Share Napisano 10 Października 2016 Mam pytanko czy fotki to jakaś konieczność ponieważ rejstrując nie dodałem fotografii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi