Peter_D Posted June 28, 2016 Share Posted June 28, 2016 Siemanko No i udało się skończyć kolejny model z serii Battlestar Galactica. Właściwie to wreszcie go obfotografować, bo model był w 99% skończony. Niestety zginęły mi gdzieś szybki i musiałem je dorabiać. Jeśli kiedykolwiek je odnajdę to wymienię. Ogólne wrażenia co do modelu. Jak to bywa z Moebiusem...zdecydowanie mogłoby być lepiej. Jakość do ceny niestety nie idzie w parze. Części do siebie nie pasują i jeśli malujemy je osobno, co jest najwygodniejsze, to dowiadujemy się o tym dopiero jak je pomalujemy. Efekty możecie zobaczyć poniżej. Więcej na: http://galaxykits.com/forum/viewtopic.php?pid=5129 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted June 28, 2016 Share Posted June 28, 2016 Fajna maszyna, robi mocne wrażenie. Nie oglądałem nigdy serialu i nie znam tego uniwersum, ale projekt statku przemawia do mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckyLUKE Posted June 28, 2016 Share Posted June 28, 2016 Świetny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted July 1, 2016 Share Posted July 1, 2016 Super fajny! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts