Peter_D Napisano 28 Czerwca 2016 Share Napisano 28 Czerwca 2016 Siemanko No i udało się skończyć kolejny model z serii Battlestar Galactica. Właściwie to wreszcie go obfotografować, bo model był w 99% skończony. Niestety zginęły mi gdzieś szybki i musiałem je dorabiać. Jeśli kiedykolwiek je odnajdę to wymienię. Ogólne wrażenia co do modelu. Jak to bywa z Moebiusem...zdecydowanie mogłoby być lepiej. Jakość do ceny niestety nie idzie w parze. Części do siebie nie pasują i jeśli malujemy je osobno, co jest najwygodniejsze, to dowiadujemy się o tym dopiero jak je pomalujemy. Efekty możecie zobaczyć poniżej. Więcej na: http://galaxykits.com/forum/viewtopic.php?pid=5129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Czerwca 2016 Share Napisano 28 Czerwca 2016 Fajna maszyna, robi mocne wrażenie. Nie oglądałem nigdy serialu i nie znam tego uniwersum, ale projekt statku przemawia do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 28 Czerwca 2016 Share Napisano 28 Czerwca 2016 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Lipca 2016 Share Napisano 1 Lipca 2016 Super fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi