Solo Napisano 1 Lipca 2016 Share Napisano 1 Lipca 2016 No wreszcie. Ładna ta maszyna ale dalej nie wiem skąd to wziąć, chyba tylko w Hannansie jest dostępne? Bardzo mi się te model podoba, ale na razie nie kupię: malowanie tylko metaliczne, a tego się boję. Swoją drogą to zdjęcia przepaliłeś tak że ledwo detale widać. Pokazać Ci jak się robi dobre zdjęcia do in-boxu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Lipca 2016 Autor Share Napisano 1 Lipca 2016 Ten zielony po lewo to ewentualnie. Można by do niego fajne maski wyciąć. Ile dałeś za ten model i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 2 Lipca 2016 Share Napisano 2 Lipca 2016 http://www.martola.com.pl/pl307/produkty64093/saab_j_29f_tunnan_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Lipca 2016 Autor Share Napisano 2 Lipca 2016 A ile to wyjdzie łącznie, bo na ich stronie nie mogę tego się doszukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 2 Lipca 2016 Share Napisano 2 Lipca 2016 310zł... Buehehe. :-D:-D:-D Taniej wyjdzie zamówić prosto od Pilot Replicas. Warto posłuchać Atlisa. Cena modelu z wysyłką to tylko 644 kr, co przy średnim kursie NBP 0,47 zł wychodzi 302 zł. Jeszcze doliczyć trzeba 2,5% haracz dla PayPala w wysokości 7,55 zł i wciąż jesteśmy do przodu na koszcie wysyłki! Ciekawe tylko, czy PayPal zawsze daje najkorzystniejszy kurs wymiany, bo jeśli korona będzie droższa tylko o 2 gr. to cały zysk idzie się kochać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 2 Lipca 2016 Share Napisano 2 Lipca 2016 Fajna galeria na modelforum.cz: http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=6&t=104198 Rewelacyjnie wygląda po złożeniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 2 Lipca 2016 Share Napisano 2 Lipca 2016 Niezły tłuścioch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi