Przemek R Napisano 18 Października 2016 Share Napisano 18 Października 2016 Bazuje na takim poradniczku no i ćwiczę A co to za poradnik jeśli możną wiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 18 Października 2016 Autor Share Napisano 18 Października 2016 taki poradniczek gratisowo można pobrać tutaj http://www.warpaints.net/viewtopic.php?f=110&t=3974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 18 Października 2016 Share Napisano 18 Października 2016 Szkoda że nie ma takich poradników w języku naszym ojczystym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 18 Października 2016 Autor Share Napisano 18 Października 2016 No cóż, ja też Francuzki mam ledwie liźnięty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 19 Października 2016 Autor Share Napisano 19 Października 2016 Bo cały piaskowy był nudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Października 2016 Share Napisano 19 Października 2016 To który to w końcu będzie? Jakiś konkretny, czy wymyślony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 20 Października 2016 Autor Share Napisano 20 Października 2016 Mam tylko jedne kalki do TUSK 2 - więc będzie to luźna interpretacja pojazdu M1A2 TUSK II, 1st Bn/22nd Inf Regt/1st Bde/4th ID, US Army, Iraq, 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 21 Października 2016 Autor Share Napisano 21 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Października 2016 Share Napisano 21 Października 2016 Michaś, a te gąski to jeszcze nie na stałe mam nadzieję? Strasznie luźne z przodu i z tyłu. W Abramsach to one są napięte jak baranie j...ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Października 2016 Share Napisano 21 Października 2016 Michaś, a te gąski to jeszcze nie na stałe mam nadzieję? Strasznie luźne z przodu i z tyłu. W Abramsach to one są napięte jak baranie j...ja. Poza tym świetnie się ten czołguś prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Października 2016 Share Napisano 21 Października 2016 Sorki, dwa razy wstawiłem ten sam post. Przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 22 Października 2016 Autor Share Napisano 22 Października 2016 Z gąskami jest lipa - zrobili za długie, na 100℅ będę skracał. Na razie poskładane na sucho, więc nie ma strachu. Cały układ jezdny nie ma w sobie jeszcze ani kropli kleju. Na szczęście górnej części gąsienic nie widać, więc mogę je przerabiać bez skrupułów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 22 Października 2016 Share Napisano 22 Października 2016 Wydaje mi się, że jest za dużo "czarnego", a za mało brązów... To raczej w te stronę powinno iść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 22 Października 2016 Autor Share Napisano 22 Października 2016 Zostawiłem sobie "zapas" na oleje i brązowy wash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 23 Października 2016 Autor Share Napisano 23 Października 2016 Lepsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 23 Października 2016 Share Napisano 23 Października 2016 Weź, Michał zdejmij mu parę ogniw, bo żal patrzeć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 24 Października 2016 Autor Share Napisano 24 Października 2016 Straszą tak, że się zastanawiam, czy nie użyć ich jako dyni na Halloween ;) - będą przycięte - na razie mam tylko gumiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 10 Listopada 2016 Autor Share Napisano 10 Listopada 2016 Zabawy z filtrami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 20 Listopada 2016 Autor Share Napisano 20 Listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 Źle przyklejone rusztowanie na prawym zasobniku i w efekcie jest wykrzywienie całości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 20 Listopada 2016 Autor Share Napisano 20 Listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 Teraz zabawa z washem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 21 Listopada 2016 Autor Share Napisano 21 Listopada 2016 No to lecę z weatheringiem Na początek delikatny fading farbami olejnymi Treoszkę prześwietliłem zdjęcia i mało widać uzyskany efekt Dzisiaj mam zamiar "pogłębić" efekt washem i dodac streaking lines Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 Efekty faktycznie mało widoczne, choć generalnie mi się podoba kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 21 Listopada 2016 Autor Share Napisano 21 Listopada 2016 Nieco mniej prześwietlone, po lekkim washu (robione komórką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi