Flachenty Napisano 27 Lipca 2016 Autor Share Napisano 27 Lipca 2016 Na jak to kto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 28 Lipca 2016 Share Napisano 28 Lipca 2016 Zajebiaszcze... Niedługo będziesz miał pełen zestaw do waloryzacji Lufę też wymieniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 28 Lipca 2016 Autor Share Napisano 28 Lipca 2016 Zajebiaszcze...Niedługo będziesz miał pełen zestaw do waloryzacji Lufę też wymieniasz? Lufa raczej niekoniecznie. Za to nachodzą mnie pomysły żeby zrobić izraelską wersję opancerzenia czyli w zasadzie wszystkie zielone z afgana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 28 Lipca 2016 Share Napisano 28 Lipca 2016 Za to nachodzą mnie pomysły żeby zrobić izraelską wersję opancerzenia czyli w zasadzie wszystkie zielone z afgana Hehe, Ty też Myślałeś może w jaki sposób będziesz robił panele opancerzenia ? Ja planuje wytrawić panele i powklejać nity oraz śruby. Mam już prawie skończone rysunki z wymiarami do paneli. Zostały mi jeszcze dwa panele do z wymiarowania Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 28 Lipca 2016 Share Napisano 28 Lipca 2016 Zajebiaszcze...Niedługo będziesz miał pełen zestaw do waloryzacji Lufę też wymieniasz? Lufa raczej niekoniecznie. Za to nachodzą mnie pomysły żeby zrobić izraelską wersję opancerzenia czyli w zasadzie wszystkie zielone z afgana Reflektuję na jeden komplet do Zielonego Diabła..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 2 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2016 Czasu jak na lekarstwo ale krateczki wreszcie w komplecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Masz niewątpliwy talent do pigmentologii tj. tytłania kół i podwozia - rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Wzorcowo u ane. Podziwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artec Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Jakość Twojej pracy mogłem już podziwiać w Warszawie :-) jestem jeszcze całkiem zielony, więc ciekawy jestem jak to ze sklejaniem. Najpierw wszystko sklejasz (tu podwozie) a potem malujesz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Witam Waszmościów. Flacha skąd masz koła z tak ładnym ugięciem ? PanzeArtyzm to jest ? Takie ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 5 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Witam Waszmościów. Flacha skąd masz koła z tak ładnym ugięciem ? PanzeArtyzm to jest ? Takie ma być. Nie. To moja własna produkcja. Jak masz ochotę to wal na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rycho09 Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Siemka! dobra robota wnętrze też będzie na tym poziomie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AMO_Graphic Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Czym malowałeś Rośka? Znasz może jakieś sensowne zamienniki Vallejo i Hataki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 6 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Bilmodel numer 111. http://www.martola.com.pl/pl2681/produkty66861/sand_polish_army_2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 7 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Kolejny z pomysłów który nie znajdzie zastosowania w aktualnie budowanej wersji. Przednia sekcja opancerzenia produkcji izraelskiej. Prototyp prawie gotowy Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 zdjęcia się nie wyświetlają :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artec Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Te boczne panele na ostatnim zdjęciu też można zakupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 7 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Najpierw trzeba je zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Najpierw trzeba je zrobić To na co Flachc czekacie??!!Naród żąda pełnego dopancerzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 7 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2016 A mnie zachcianki narodu wogóle nie interesują :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.pawlak.1980@wp.pl Napisano 9 Sierpnia 2016 Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Andrzej ale bbbbbbrzytttttkooooo!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 9 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Andrzej ale bbbbbbrzytttttkooooo!!!!!!!!!! Wreszcie ktoś prawdę powiedział ;) A ja dłubię dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 9 Sierpnia 2016 Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Widzę, że męczysz Corela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 10 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2016 Pomęczyłem i jakieś efekty są. Na razie tylko przymiarki i widać niestety, że parę poprawek zrobić trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 10 Sierpnia 2016 Share Napisano 10 Sierpnia 2016 ...miód - malina... Podoba się - czekam z niecierpliwością na kompletną konwersję do zielonego - zajmuję pierwsze miejsce w komitecie kolejkowym. Swojego pudęłkowca właśnie skończyłem kleić - wieczorem zabieram się za malowanie... Mam nadzieję, że pędzlem w miesiąc się uporam. Do tego czasu jak ogarniecie kompletną konwersję do zielonego, to od razu zabieram się za drugiego... Ps. Na kiedy IBG planuje wypuścić drugą wersję..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi