Solo Napisano 29 Lipca 2016 Autor Share Napisano 29 Lipca 2016 Tak, to te słynne rylce Mr. Painta: http://mrpaint.sk/eshop?product_id=99 http://mrpaint.sk/eshop?product_id=126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 29 Lipca 2016 Share Napisano 29 Lipca 2016 Najtańsze to one nie są Ciekawe czy na siebie "zarobią". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 29 Lipca 2016 Share Napisano 29 Lipca 2016 Ale wypas ,pozazdrościć Solo jak ,nie dodatki do modelu ,to narzędzia i farby Wiem ,wiem, same tego nie zrobią, trzeba jeszcze mieć umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESP Napisano 29 Lipca 2016 Share Napisano 29 Lipca 2016 Solo, jak masz gdzieś pod ręką Tamiyowską XF21 to porównaj ją dla mnie z Pale Green z MRP. Jestem ciekaw jak bardzo się różnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Lipca 2016 Autor Share Napisano 29 Lipca 2016 Da się zrobić, ale już teraz w słoiczkach widzę, że XF-21 jest znacznie ciemniejszą zielenią niż ten Pale Green MRP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 11 Sierpnia 2016 Share Napisano 11 Sierpnia 2016 Jakies postepy w sklejaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2016 Żeby były postępy trzeba najpierw zacząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 11 Sierpnia 2016 Share Napisano 11 Sierpnia 2016 Solo jesteś niemożliwy, przerzuciłeś się na projekty wirtualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 (bardzo przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Ja tez Od razu galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi