erolo2000 Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 Witajcie Waszmosciowie. Dawno mnie tu nie było . Zeby nie było ,że się lenie - 2 modele gotowe. PSZ na Zachodzie c.d. Model od UM Firefly z 1 Dyw.panc. - Francja 1944. 210 częsci + metalowa lufa i w sumie 19 godzin zabawy było. Malowany pędzlami jak to u mnie. Gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 I jest ładnie, tak jak u ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 Bardzo ładny maluszek. No i w końcu ktoś robi to co ja tylko w małej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 Bardzo ładny, podoba się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 Mam zamówionego z Helera Jak dojdzie ,tez chce zbudować takiego ładnego jak Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 31 Lipca 2016 Autor Share Napisano 31 Lipca 2016 Mam zamówionego z HeleraHeller chyba nie robi Firefly Vc..,ale może sie mylę. Powodzenia Jeszcze 3 modele "Maczkowców " do wykonania i biorę się za Polaków we Włoszech (Set składający się z 4 modeli). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 31 Lipca 2016 Autor Share Napisano 31 Lipca 2016 Miło ,że sie podoba Waszmościom. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 15 Sierpnia 2016 Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Model naprawdę bardzo ładny, a jestem raczej krytyczny, Twoje wczesne prace były niechlujne i zalane farbą, ale teraz robisz naprawdę ładne modele! NIe poddałeś się i teraz fajnie widać na Twoich modelach jak się rozwijasz warsztatowo i to ważne bo dzięki temu każdy może zobaczyć, że z czasem skill rośnie i Twoje portfolio ma ogromną zaletę Aż wierzyć się nie chce że malujesz pędzlem (napewno???), ale prawdę mówiąc rozumiem Cię, ja także dłuuugi czas malowałem pędzlem i to humbrolami- da się dojść do wysokiego poziomu ale tylko ciemniejsze kolory lubią pędzel. Jedno ale- brakuje mi troszkę suchych pasteli na pancerzu zaraz nad gąsienicą- w bryłach UStanks to bardzo częste było, a Twój model uzyskałby nieco kolorystycznego zróżnicowania i jszcze bardziej cieszył oko. Nawiasem mówiąc Twój Karl z wozem amunicyjnym są super i ZROB IM PODSTAWKĘ!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 17 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Dzięki . No maluje pędzlami - farby Pactra dodatkowo rozcieńczone rozcieńczalnikiem i wodą. Generalnie podkład i 3 warstwy idą. Tak już zostanę pryskacza raczej nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 24 Sierpnia 2016 Share Napisano 24 Sierpnia 2016 Progres ewidentny (nie to, żebyś startował z jakiegoś niskiego poziomu ), mistrzostwo w malowaniu pędzlami. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoleśGit Napisano 24 Sierpnia 2016 Share Napisano 24 Sierpnia 2016 Jakie to shermany są piękne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi