sfjontkofski Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Słynny z niesamowitej jakości i ceny zestaw Tamiya. Prosto z pudła poza fotelem, bo był goły i dorobiłem cośtam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 15 Sierpnia 2016 Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Tylko ze akurat fotelem strzeliles babola, po pierwsze wydaje sie za duzy a po drugie w F-16 fotele nie sa mocowane pod katem prostym tylko sa pochylone do tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 15 Sierpnia 2016 Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Ten fotel to popraw Zdjęcia trochę niewyraźne, ale wygląda fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 15 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2016 A już wiem co się stało, włożyłem go na wcisk bo pasował dobrze i się trochę przesunał do przodu Wystarczyło docisnąć. Ale za duży nie jest / nie powinien być, bo to zestawowy, tylko z dorobionymi pasami i przewodami. Ze zdjęciami właśnie nie wiem co się dzieje, kiedyś mi wychodziły jakoś lepsze, a robiłem dokładnie tak samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Sierpnia 2016 Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Model całkiem przyzwoity, ładnie zlepiony i chyba nieźle pomalowany, ale zdjęcia niezbyt udane, więc za dużo nie widać. Mam wrażenie że go brudziłeś na górze, ale wszystko mi się na tych fotografiach zlewa, więc trudno coś powiedzieć. Z uwag, poza fotelem, nie podoba mi się że zrobiłeś na dyszy silnika czarnego washa - tam nie ma żadnego oleju ani brudu, tam wszystko jest wypalone i te dysze wyglądają jednak nieco inaczej. No ale to drobiazg. Napisz jak się kleiło ten model, bo mam go od pewnego czasu i ciekaw jestem jak on się ma, jeśli chodzi i spasowanie, do brata 48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 15 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Napisz jak się kleiło ten model, bo mam go od pewnego czasu i ciekaw jestem jak on się ma, jeśli chodzi i spasowanie, do brata 48. Tip top i miód. Użyłem może grama szpachli do wlotu powietrza, poza tym wszystko pasuje jak klocki. Wypraski przepiękne. Może tu będzie widać więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Fajny, ale ja czekam cierpliwie na wersję polska z Tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi