Sebastian77 Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 Powiem tak - nie mam pytań, to jest mistrzostwo. To ja może jednak nie będę się ujawniał ze swoim dziełem bo to nie ma sensu. Nie mam tyle cierpliwości i zdolności. Zestaw jest super. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 Brak mi słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 Po kija odkopywać coś sprzed pół roku ? Patrzcie na daty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 Wojtek ale po co zaczynać znowu temat?? Trudno gość napisał, ma prawo, od tego jest forum, żeby pokazywać i oceniać. Może i fakt trochę stary temat popełnił błąd, ale z czasem myślę że się nauczy i nie będzie tak robił. Zaraz się pojawi stado następnych użytkowników którzy go zjadą, i wtedy on się schowa a oni nie zyskają nic. A jeżeli ktoś pokazuje model to chyba chodzi mu o to aby poznać opinię innych, jak ten model wygląda w oczach innych Na następny raz niech mu mod napisze na PW o co kaman i chłopak weźmie sobie to do serca, nikt nie będzie pisał niepotrzebnych postów i każdy będzie żył dalej jakby nic nie było. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi