Tomek Mroczkowski Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Ja akurat okręty pominąłem wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Też mi się wydaje, że akurat Sara była w ankiecie Mimo to, zagłosowałem , jesli by się okazało, że powtórnie, również proszę o anulowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 okręt zaliczony!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Też go zaliczyłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 11 Września 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 11 Września 2016 Uwaga - zgodnie z zapowiedzią można głosować jeszcze do końca dzisiejszego dnia - po tym terminie rozpoczynam liczenie głosów. pozdrawiam admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 11 Września 2016 Share Napisano 11 Września 2016 Ja również okręty pominąłem wszystkie - trochę trudno być sędzią w kategorii, w której się startuje, a pominięcie tylko swojej pracy nadal nie zapewnia obiektywizmu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 11 Września 2016 Share Napisano 11 Września 2016 Ale z drugiej strony jesteśmy najbardziej kompetentni do oceniania kategorii którą samemu się skleja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi