Tomek Mroczkowski Napisano 9 Września 2016 Napisano 9 Września 2016 Ja akurat okręty pominąłem wszystkie Cytuj
Forest Napisano 9 Września 2016 Napisano 9 Września 2016 Też mi się wydaje, że akurat Sara była w ankiecie Mimo to, zagłosowałem , jesli by się okazało, że powtórnie, również proszę o anulowanie Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 11 Września 2016 Autor Super Moderator Napisano 11 Września 2016 Uwaga - zgodnie z zapowiedzią można głosować jeszcze do końca dzisiejszego dnia - po tym terminie rozpoczynam liczenie głosów. pozdrawiam admin Cytuj
xmald Napisano 11 Września 2016 Napisano 11 Września 2016 Ja również okręty pominąłem wszystkie - trochę trudno być sędzią w kategorii, w której się startuje, a pominięcie tylko swojej pracy nadal nie zapewnia obiektywizmu... Cytuj
Corporal_PL Napisano 11 Września 2016 Napisano 11 Września 2016 Ale z drugiej strony jesteśmy najbardziej kompetentni do oceniania kategorii którą samemu się skleja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi