Jamat Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Powiedziałbym że prawie idealnie, ale jest to małe coś. Wszystko mi się podoba oprócz dachu. Wygląda jakby dachówki się ledwo trzymały a i szczyt to wiatrem podszyty. Jeden podmuch i wszystko leci. Do tego jest jakiś sterylny przy tym całym, bardzo ładnym swoją drogą, kurzeniem na reszcie podstawki. Zdecydowanie do poprawki. Bardzo podoba mi się sam czołg. Mimo iż nie jest nieziemsko styrany to widać że jest w użyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Poziom detali robi wrażenie! Cała scena klasa!!! Mi rzucają się w oczy tylko twarze w figurkach - są jakieś nienaturalne na zdjęciach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Bardzo ładna praca. Jest kilka rzeczy do których można się przyczepić. Ale ogólne wrażenie jest bardzo pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bladehorn1 Napisano 11 Października 2016 Share Napisano 11 Października 2016 Dioramy na planie koła (elipsy? xD) mają w sobie to coś! Bardzo chętnie zobaczyłbym warsztat! Świetne detale, budynek robi bardzo dobre wrażenie, podoba mi się połączenie cegły z drewnianą nadbudówką. Rozumiem, że zamysł jest taki, że dobudówka (z drzwiami wejściowymi) była dostawiana później i z tego powodu była pokryta tynkiem, a reszta budynku nie? Model skromny, ale bardzo estetyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matsuri Napisano 20 Października 2016 Share Napisano 20 Października 2016 Świetna praca, dużo szczegółów, okopciłbym komin, bo jest za czysty, dachówki również wymagają ubrudzenia. Reszta jest super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 23 Listopada 2016 Share Napisano 23 Listopada 2016 Mnie tam bardzo się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi