Jamat Posted September 12, 2016 Share Posted September 12, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Powiedziałbym że prawie idealnie, ale jest to małe coś. Wszystko mi się podoba oprócz dachu. Wygląda jakby dachówki się ledwo trzymały a i szczyt to wiatrem podszyty. Jeden podmuch i wszystko leci. Do tego jest jakiś sterylny przy tym całym, bardzo ładnym swoją drogą, kurzeniem na reszcie podstawki. Zdecydowanie do poprawki. Bardzo podoba mi się sam czołg. Mimo iż nie jest nieziemsko styrany to widać że jest w użyciu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SławekK Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Poziom detali robi wrażenie! Cała scena klasa!!! Mi rzucają się w oczy tylko twarze w figurkach - są jakieś nienaturalne na zdjęciach... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Bardzo ładna praca. Jest kilka rzeczy do których można się przyczepić. Ale ogólne wrażenie jest bardzo pozytywne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bladehorn1 Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Dioramy na planie koła (elipsy? xD) mają w sobie to coś! Bardzo chętnie zobaczyłbym warsztat! Świetne detale, budynek robi bardzo dobre wrażenie, podoba mi się połączenie cegły z drewnianą nadbudówką. Rozumiem, że zamysł jest taki, że dobudówka (z drzwiami wejściowymi) była dostawiana później i z tego powodu była pokryta tynkiem, a reszta budynku nie? Model skromny, ale bardzo estetyczny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matsuri Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 Świetna praca, dużo szczegółów, okopciłbym komin, bo jest za czysty, dachówki również wymagają ubrudzenia. Reszta jest super:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micmal Posted November 23, 2016 Share Posted November 23, 2016 Mnie tam bardzo się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts